Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie.
Zgłosiłem kilkadziesiąt przedmiotów, które udają oryginalne produkty.
Allegro nie usunęło ani jednej z aukcji, a ja nie chcę by inni kupujący nacięli się na te podróbki tak jak ja.
Allegro traktuje starych użytkowników jak śmieci, ignorując te wiadomości.
Czas uciekać z tego chlewu i iść na **piiip**.
coś wisi w powietrzu, wymoderowali słowo a-m-a-z-o-n
Podróbki to wielkie źródło dochodu dla allegro więc po co mają usuwać. Ktoś wystawia podróbkę z wyróżnieniem ,inny ją kupi i zrezygnuje ale prowizja od wyróżnienia zasila ich konto.
Czytałem również, że największe szanse powodzenia ma sam producent, jeżeli zgłosi, że dany produkt nie jest jego wytworem, ale producentów na Allegro jak na lekarstwo, a i mają ważniejsze rzeczy do roboty pewnie 😛
@raafau69 Allegro bardzo niechętnie usuwa oferty z podróbkami. Musiałbyś udowodnić, że to podróbka i nawet wtedy musiałbyś zgłaszać to samo w tej samej korespondencji kilka-kilkanaście razy, ponieważ Allegro będzie Cię informować, że zgłaszać podróbki mogą tylko uprawnione podmioty, co nie jest prawdą.
w takim razie dziękuję tej platformie za prawie 20 lat współpracy.
tak jak pisałem - idę na a-m-a-z-o-n a tutaj kasuję konto. mogą mnie cmoknąć, sami wiecie gdzie 🙂
@raafau69 Jaką drogę kontaktu wybrałeś podczas zgłaszania ofert? Jeśli masz podejrzenia, że towar jest nieoryginalny, zgłoś nam to przez ten formularz: https://allegro.pl/zglos-naruszenie/oferty. Odpowiedni zespół weryfikuje każde zgłoszenie, jednak ze względu na dużą liczbę wiadomości zgłaszający nie jest informowany o działaniach podejmowanych na koncie sprzedającego.
Jeśli macie tak dużą ilość zgłoszeń podróbek to może weryfikacją powinna zajmować się większa ilość pracowników.