Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Jak zablokować sprzedaż [edycja] który próbuje sprzedać chińskie zamienniki rdzeni turbo k04 025 i 026 do 2,7 Biturbo jako oryginalne części melett-a ?
[edycja] kupił chińskie turbo, wymienił rdzenie na mellet-a dlatego zostały mu kartoniki oryginalne które widać na zdjęciach. Oryginalne rdzenie mellet-a mają grawerowane numery i logo producent od strony "zimnej". Zgłaszałem już oszustwo przez inną zakładkę ale allegro nie reaguje. Co z tym zrobić ?
No skoro Allegro nie reaguje to nic z tym się nie da zrobić. Wiesz ile podróbek jest w dziale odzieży? Trzeba z tym żyć.
@markland1 Podaj link do aukcji.
@markland1, jeśli uważasz, że oferta łamie regulamin, możesz ją tu podlinkować - zweryfikujemy to.
Witam. Nie tylko uważam ale jestem pewny ponieważ ja i wielu innych robi takie mody ze swoimi turbinami. Z tym że ja nie będę nikogo oszukiwał że sprzedaję melett-a bo zostały mi kartoniki a wsadzę do nich zdemontowanego chińczyka
Melett ma poza tym grawerowane logo i numery seryjne...
@markland1 Przekazałam ofertę do weryfikacji. Jeśli potwierdzi nieprawidłowości, podejmiemy odpowiednie działania.
Z góry dziękuję.
W razie pytań proszę wiadomość lub telefon [edycja]