Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam pytanie: w jaki sposób zgłosić spamera do allegro?
Mam problem z jednym sprzedawcą. Dostał ode mnie negatywny komentarz za fatalną obsługę klienta ... i od tej pory zasypuje mnie niezliczoną ilością spamu, próbując wymusić jego skasowanie, czy wręcz mnie zastraszyć. Podchodzi to pod stalking .
W formularzu kontaktowym do allegro nie widzę nigdzie kategorii 'zgłoś spam' prośba więc o informację w jaki sposób zgłosić delikwenta do allegro aby zablokować mu możliwość spamowania i aby serwis mógł dać mu ostrzeżenie za łamanie regulaminu?
Z góry dziękuję!
@Psychoarti, możesz napisać do nas na spolecznosc@allegro.pl
Przydatne będą np. zrzuty ekranu, które obrazują takie zachowanie. W wiadomości podaj też login sprzedającego. Zweryfikujemy to. 🙂
Dzięki. Zaraz napiszę.
No cóż; napisałem i chyba trafiło w próżnię ;).
@Psychoarti Cześć. Zgłoszenie nie trafiło w próżnię. Wysłaliśmy upomnienie temu sprzedającemu.
Ty się ciesz, że handlarz nie groził Ci w zaawalony sposób (w dyskusji) spuszczeniem wpie---lu 🙂
A prawcownik allegro udawał, ze nic nie widzi...o życzeniach zdechnięcia na koronawirusa nie wspomnę (jako metody selekcji naturalnej klientów którzy śmieli zgłosić reklamację badziewia ktore handlarzyna miał w ofercie)