Zbyt szybko wystawiłem pozytywną ocenę sprzedającemu produkt po kilku miesiącach użytkowania zaczął się rozpadać
@OBCY567 Ocena sprzedającego służy do oceny procesu zakupu.
Od oceny towaru jest osobna ocena produktu.
a gdzie się ocenia produkt bo w moim odczuciu i sprzedający jak i towar są do bani
@OBCY567, produkt możesz ocenić w zakładce Moje zakupy -> Oceń produkt.
@OBCY567 po 90 dniach nic nie zrobisz, po drugie ocenia się sprzedawcę, a produkt ma inną ocenę i gdzie indziej 🙂 po trzecie pierw złóż reklamację masz na to 2 lata od zakupu, a nie bierzesz się za oceny, może źle użytkowałeś 😞
Chodzi o fotel biurowy kilka miesięcy po zakupie fotel się rozpadł tj połamane kółka połamany podłokietnik uszkodzony siłownik pomijam fakt ,że dziury na śruby są źle nawiercone złożyłem reklamacje chcąc odzyskać kasę ale nic to nie daje bo sprzedający chce naprawiać uszkodzenia co ze względu na jakość wykonania poszczególnych elementów fotela budzi mój sprzeciw
@OBCY567 Przy pierwszej reklamacji sprzedający może jak ma na to ochotę naprawić uszkodzony produkt ,ale jak dalej fotel będzie się rozpadał i złożysz ponowną reklamację to możesz nalegać na zwrot gotówki.
Cześć, @OBCY567. Jeśli od zakupu nie minęło jeszcze 90 dni i chcesz edytować ocenę sprzedającego, to:
Następnie, jeśli chcesz: