Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak zrobić zakupy z monetami? Mam 48 monet zamieniłem je na dwa kupony po 20 pln. Chciałem zrobić zakupy i częściowo na to wykorzystać te monety. Jak tego dokonać? Czy może to był błąd, że zamieniłem na kupony? Może ktoś mi wyjaśnić?
Podczas płatności na dole masz płac mniej i tak dodasz kupony, na przyszłość nie musisz wcześniej ich wymieniać i nawet jest to niezalecane ponieważ kupony są ważne 14dni.
Kupuję za ponad 100 pln i nie widzę u siebie opcji "Twoje zniżki". Kupuję w kategorii "Zdrowie - Domowa apteczka". Może to ma jakiś wpływ?
Dziękuję, ale widzę, że podczas jednych zakupów, można co najwyżej wykorzystać 1 kupon 20 PLN.
@Wilczekstepowy zerknij tutaj:
Czyli wychodzi na to, że zrobiłem błąd zamieniając to na kupony. Bo teraz mam kupony zamiast monet? Kiedyś tak było, że trzeba było wymieniać.
Chyba trzeba zrobić zakup za 40 złotych albo więcej . Samo pokazuje jak możesz monety wymienić.
Zakupy robiłem za ponad 100 pln. Więc powinno być ok.
Proszę moderatorów o pomoc @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Czy można robić zakupy z monetami w dziale "Zdrowie - Domowa apteczka"? I czy w ogóle ja posiadam monety, skoro je zamieniłem na 2 kupony po 20 pln? Kiedyś tak było, że trzeba było zamieniać, a teraz może już tak nie ma i straciłem bezpowrotnie monety na rzeczy nieprzydatnego dla mnie kuponu?
Ok, dziękuję, już wiem, sorki za zawracanie głowy. 😉