Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam plecak jednak nie przypasował mi i zdecydowałam się na odesłanie go. Zapakowałam wszystko napisałam też numer zwrotu. Nie widziałam nigdzie funkcji by pobrać etykietę. A w ogłoszeniu pisało że trzeba włożyć numer zwrotu do paczki i nadać. Jedyną opcją była wysyłka własna. Poszłam do punktu GLS by nadać przesyłkę ale nie było możliwości bez etykiety próbowałam też Inpostem również nie mogłam nadać. Jedynie co sprzedawca podał to miasto i kod pocztowy. Napisałam do sprzedawcy ale nie wiem kiedy się odezwie a czas na zwrot mi się kończy.
https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa tu opisz sprawę sprzedający ma 24godz. na odpowiedź.
@Client:109376241 wszystko masz w mailu o zgłoszeniu zwrotu oraz w zakładce zwroty, tam jest adres do odesłania paczki 🙂
W zakładce zworty mam tylko kod pocztowy i miasto a maila z zgłoszeniem zwrotu nie otrzymałam
@Client:109376241 a to był zakup od firmy ? daj link o ile to nie tajemnica ?
Jeśli nie masz kompletnego adresu to napisz maila do sprzedającego niech poda adres i jednocześnie powiadomisz go o zwrocie. Jeśli napiszesz maila rano to możliwe że jeszcze jutro wyślesz paczkę.
Nie zakładaj na razie dyskusji, wystarczy zapytać sprzedawcę.
@Client:109376241 jeżeli zakup był bez smarta to nie dostaniesz etykiety, wysyłkę musisz opłacić z własnych pieniędzy w punkcie nadania. Jeżeli wysyłasz GLS to idź do punktu nadania tam podasz dane do wysyłki, opłacisz, a etykietę oni sami wydrukują i nakleją. Podobnie na poczcie, wypełniasz formularz nadania paczki, płacisz i dalej poczta się tym zajmuje
Jedynie co sprzedawca podał to miasto i kod pocztowy. Jak to możliwe?
Bo to pewnie prywatny sprzedawca. Ale to tylko moje przypuszczenie.
Nie sądzę.
@Client:109376241 widzę, że w ofercie sprzedający nie udostępnił ani usługi Smart! ani darmowego zwrotu. Jedynie wysyłkę na koszt własny.
W tej sytuacji poczekaj, aż sprzedający nie poda Ci adresu do zwrotu. Jeśli nie odezwie się w ciągu 24 h kliknij- "poproś o pomoc Allegro". Doradca wówczas włączy się do dyskusji.