Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Przed chwilą kupiłem telewizor. miał być zakup ratalny, kliknąłem PAU. Zakup natychmiast anulowałem. Teraz mam zablokowane płatności ratalne. W jakim czasie środki wrócą na konto PAY ? Chciałbym jak najszybciej zrealizować transakcję ratalną.
Jak kupiłeś i anulowałeś zakup przez "Kup teraz" a nie idzie kupić na raty to albo nie ma takiej możliwości w danej ofercie albo była tylko 1szt w ofercie,
@michal197205 anulowanie = się odstąpienie, sprzedawca ma do 14 dni na zwrot kasy, pewnie to będzie szybciej ale i tak licz się że nie prędzej niż wtorek - środa, kasa nie wraca automatycznie po anulowaniu, sprzedawca musi zlecić zwrot + do 3 dni roboczych rozlicza to allegro 😞
Dzięki
Niestety to troche potrwa. Ty pieniędzy nie zobaczysz najwyżej dostaniesz info o zwróceniu pieniędzy na konto Pay.
Jeżeli bedzie trzeba zapłacić ratę a pieniędzy ciągle nie będzie, to lepiej zapłąć ratę, potem cię rozliczą i dostaniesz zwrot nadpłaty.
@michal197205 jeśli zdążyłeś zapłacić za zakup i anulowałeś zamówienie, sprzedający ma 2 dni robocze na zwrot pieniędzy. Pieniądze wrócą wtedy na ten sam rachunek, z którego płaciłeś, czyli na umowę Allegro Pay.
Sprawdziłam i widzę, że sprzedający nie zwrócił jeszcze płatności.