Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, miesiąc temu kupilem latarkę dziś przestała działać, napisał do sprzedającego,on odpowiedział zeby wysłałem Produkt Na adres.
Pytanie jak zwrócić towar jeśli minął czas odstąpienia od umowy?
Nie da się nie zwrocisz możesz reklamować u sprzedawcy @Client:118528792
Czyli co ,mam tyłko złożyć reklamacjie?
Tak napisz do sprzedawcy przez centrum wiadomości, opisz problem, napisz że zglaszasz reklamację za niezgodność z opisem i zapytaj o procedurę reklamacyjna i się zastosuj. Jak nie odpisuje to ponów to samo w dyskusji. Nic nie rób bez polecenia sprzedawcy jak poprosi o zdjęci / filmik wyślij jak poprosi o odeslanie to albo wysyła ci oplacona etykiete albo oddaje za wysylkę na podstawie dokumentu np paragon za wysylkę więc mu wyślij zdjęcie. Pakujesz pancernie wysylasz i czekasz do 14dni od zgloszenia na odpowiedź nie ma reklamacja uznana dostaniesz to o co wnioskowałeś inaczej jak uzna w terminie to wymieni lub naprawi latarkę.
Czyli zaraz poproszę o opłacaną etykietę wysyłkową, idę do paczkomatu i wszystko?
Jeśli nie da etykietę ,to muszę wysłać mu na adres?
@Client:118528792 Niczego nie musisz odsyłać na reklamacje, możesz jak chcesz, sprzedający ma obowiązek odebrania towaru na reklamację Ty tylko mu udostępnić. Otwórz dyskusje i czekaj na reakcję sprzedającego, nie odsyłaj wcześniej. Jak zrobisz to bez jego zgody nie odbierze.
@Client:118528792 Złóż reklamacje u sprzedającego, widzę że nie znasz się za bardzo na tym, więc najlepiej poprzez dyskusję, tu masz pomoc Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@Client:118528792 Robisz tak jak Ci radzi @az1rael ,chyba że kupiłeś ją a odesłanie jest na adres np. w Chinach to może okazać się nieopłacalne ze względu na koszty odesłania w razie odrzucenia reklamacji przez sprzedawcę.