Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zrezygnowałam z zakupu lecz przesylka była już w drodze jak ja teraz zwrócić? Zaznaczone zostało że wysyłka samemu do nadawcy.
1. Odebrać
2. Odstąpić od umowy
3. Odesłać.
Cześć! Możesz to zrobić na 2 sposoby.
1. Jeżeli kupiłeś produkt i skorzystałeś z pakietu allegro smart (wysyłka za darmo) to najkorzystniej będzie kiedy odbierzesz produkt, następnie zgłosisz zwrot towaru i wygenerujesz kod zwrotu (jeżeli paczkomat) lub etykietę (jeżeli kurier) i odeślesz produkt naklejając kod/etykiete na paczkę. Wtedy masz zwrot za darmo.
2. Jeżeli nie masz pakietu smart i zapłaciłeś za wysyłkę to, jeżeli jej nie przyjmiesz, paczka wróci do nadawcy. Wtedy sprzedawca zwróci Ci pieniądze, ale pomniejszone o koszt zwrotu.
@Client:46802684 Najpierw włączyć myslenie > a dopiero potem "kup teraz"😂
@Ziolko39 napisał(a):@Client:46802684 Najpierw włączyć myslenie > a dopiero potem "kup teraz"😂
@mr_oma napisał(a):@Ziolko39, to miejsce służy do pomocy kupującym i sprzedającym. Ocenianie ich decyzji nikomu nie pomaga, wręcz przeciwnie - może to zniechęcać użytkowników do szukania pomocy na Gadane (...)
@Client:108769461 O, znowu pojawił się mój wierny trollujący fan > i zaczyna swoje wpisy wyrwane z kontenkstu jakiś starych dyskusji na AG > i do tego nie wiadomo czy zgodnie z prawdą > tylko w celu wdrapywania się po plecach lepszych od siebie > ale im wyżej wejdziesz > tym boleśniejszy będzie upadek > już raz zleciałeś