anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakieś dziwne sortowanie produktów

Becia51095
#9 Pomysłodawca#

Co się dzieje na allegro że nie mogę widzieć ofert pojedynczo tylko połączone? Dodam że nie można tego rozłączyć.... 

Odechciewa mi się zakupów bo jest bałagan 

Całość ekranu zajmuje 2-3 oferty co zle się przeglada 

Widok gorszy jak u chinoli 

Ceny są lepsze u innych niż w połączeniach, chociaż jest super cena 

Chce kupić coś szybko jest problem z szukaniem 

Chce sobie przyjemnie przeglądać przyszły zakup, to jest nasrane na pomarańczowo aż się rzygac Chce 

Czy możecie mi to przywrócić to normalnego stanu ?

Zmiana totalnie nie korzystna jak dla mnie od strony kupujacego 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Becia51095 Obecnie trwa test (do 30 kwietnia), który uniemożliwia rozłączenie ofert tych samych produktów. Wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki powinno przywrócić poprzedni widok. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

packey9
#7 Wielbiciel#

ten test się przedłużył? bo nadal jest problem z tym, że jest kilka produktów na stronie (oczywiście nie są to najtańsze produkty), przy każdym napisane "porównaj X ofert" i trzeba wchodzić osobno w każde "porównaj", żeby rzeczywiście sobie przejrzeć wszystkie oferty, które szukam po wpisanej frazie w wyszukiwarce i wybrać tą, która mi najbardziej odpowiada. Cały wybór i zakup trwa zdecydowanie dużo dłużej i do tego jest dużo trudniejszy i bardziej skomplikowany, bo zamiast mieć ładną listę po kolei na jednej stronie to mam naotwierane nie raz i po 10 kart i w każdym po kilka ofert. Do tego kilka ofert przeglądam po kilka razy, bo przez to zamieszanie już sam się gubię, czy to sprawdzałem czy jeszcze nie. Kiedyś było dobrze, a teraz to jest taki bałagan jak napisał przedmówca w 1 poście. Gorzej niż u chińczyków. Już pominę fakt, że nieraz jest napisane "Porównaj 60 ofert", a jak kliknę to pokazuje 2 takie same zdublowane. Np. teraz szukam sobie wkrętarki. Po wpisaniu frazy "GDS (18 18V)" i zaznaczeniu tylko używanych pokazuje 6 wkrętarek. Prawie każda ma "porównaj x ofert". Jedna ma 68, a po wejściu w porównaj jest jedna ta sama tylko zdublowana. Pierwsza pozycja pod "Top oferta", a druga pod "Oferty". Więc ja się pytam po co wprowadzać użytkowników w błąd i utrudniać im wyszukiwanie?! Jak już wspomniałem pokazuje 6 wkrętarek, ale jak kliknę w każde porównaj to ostatecznie według frazy wyszukiwania mam ich wszystkich 9 do wyboru. A DO TEGO NA TEJ SAMEJ LIŚCIE WYSZUKIWANIA WEDŁUG FRAZY POKAZUJE JAKĄŚ POKRYWĘ DO SILNIKA FORDA I ZDERZA TYLNY DO MERCEDESA, GDZIE NIGDZIE W TYTULE NIE MA ANI SŁOWA Z FRAZY, KTÓRĄ WPISAŁEM W WYSZUKIWARCE!!! I to nie jest odosobniony przypadek, w bardzo wielu przypadkach tak jest. Pokazuje rzeczy niezwiązane z wyszukiwaniem, a te związane ukrywa. Czy to allegro tak bardzo zdziadziało czy jeszcze gorzej? Kiedyś szukałem jakiegoś przedmiotu to po wpisaniu jego tytułu w wyszukiwarkę w ogóle go nie pokazywało, a nie było żadnego filtru wyszukiwania, ale po wpisaniu w google już pokazało. Niech to allegro zajmie się uproszczeniem wyszukiwarki, a nie nakładaniem kolejnych opłat, danin i prowizji od sprzedaży, bo nie jest tego warte.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@packey9 Nawet się zakończył i tak już zostało na stale.

oznacz moderatorów

katarina910
#9 Pomysłodawca#

Od jakiegoś czasu allegro to jest porażka zarówno dla kupujących, jak i sprzedających. Od dwóch tygodni nic nie sprzedałam, gdzie w  zeszłym roku było to bez żadnych problemów. Jak dalej tak allegro będzie robić to odejdą i kupujący i sprzedający. 

oznacz moderatorów