Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co się dzieje na allegro że nie mogę widzieć ofert pojedynczo tylko połączone? Dodam że nie można tego rozłączyć....
Odechciewa mi się zakupów bo jest bałagan
Całość ekranu zajmuje 2-3 oferty co zle się przeglada
Widok gorszy jak u chinoli
Ceny są lepsze u innych niż w połączeniach, chociaż jest super cena
Chce kupić coś szybko jest problem z szukaniem
Chce sobie przyjemnie przeglądać przyszły zakup, to jest nasrane na pomarańczowo aż się rzygac Chce
Czy możecie mi to przywrócić to normalnego stanu ?
Zmiana totalnie nie korzystna jak dla mnie od strony kupujacego
@Becia51095 Obecnie trwa test (do 30 kwietnia), który uniemożliwia rozłączenie ofert tych samych produktów. Wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki powinno przywrócić poprzedni widok. 🙂
ten test się przedłużył? bo nadal jest problem z tym, że jest kilka produktów na stronie (oczywiście nie są to najtańsze produkty), przy każdym napisane "porównaj X ofert" i trzeba wchodzić osobno w każde "porównaj", żeby rzeczywiście sobie przejrzeć wszystkie oferty, które szukam po wpisanej frazie w wyszukiwarce i wybrać tą, która mi najbardziej odpowiada. Cały wybór i zakup trwa zdecydowanie dużo dłużej i do tego jest dużo trudniejszy i bardziej skomplikowany, bo zamiast mieć ładną listę po kolei na jednej stronie to mam naotwierane nie raz i po 10 kart i w każdym po kilka ofert. Do tego kilka ofert przeglądam po kilka razy, bo przez to zamieszanie już sam się gubię, czy to sprawdzałem czy jeszcze nie. Kiedyś było dobrze, a teraz to jest taki bałagan jak napisał przedmówca w 1 poście. Gorzej niż u chińczyków. Już pominę fakt, że nieraz jest napisane "Porównaj 60 ofert", a jak kliknę to pokazuje 2 takie same zdublowane. Np. teraz szukam sobie wkrętarki. Po wpisaniu frazy "GDS (18 18V)" i zaznaczeniu tylko używanych pokazuje 6 wkrętarek. Prawie każda ma "porównaj x ofert". Jedna ma 68, a po wejściu w porównaj jest jedna ta sama tylko zdublowana. Pierwsza pozycja pod "Top oferta", a druga pod "Oferty". Więc ja się pytam po co wprowadzać użytkowników w błąd i utrudniać im wyszukiwanie?! Jak już wspomniałem pokazuje 6 wkrętarek, ale jak kliknę w każde porównaj to ostatecznie według frazy wyszukiwania mam ich wszystkich 9 do wyboru. A DO TEGO NA TEJ SAMEJ LIŚCIE WYSZUKIWANIA WEDŁUG FRAZY POKAZUJE JAKĄŚ POKRYWĘ DO SILNIKA FORDA I ZDERZA TYLNY DO MERCEDESA, GDZIE NIGDZIE W TYTULE NIE MA ANI SŁOWA Z FRAZY, KTÓRĄ WPISAŁEM W WYSZUKIWARCE!!! I to nie jest odosobniony przypadek, w bardzo wielu przypadkach tak jest. Pokazuje rzeczy niezwiązane z wyszukiwaniem, a te związane ukrywa. Czy to allegro tak bardzo zdziadziało czy jeszcze gorzej? Kiedyś szukałem jakiegoś przedmiotu to po wpisaniu jego tytułu w wyszukiwarkę w ogóle go nie pokazywało, a nie było żadnego filtru wyszukiwania, ale po wpisaniu w google już pokazało. Niech to allegro zajmie się uproszczeniem wyszukiwarki, a nie nakładaniem kolejnych opłat, danin i prowizji od sprzedaży, bo nie jest tego warte.
@packey9 Nawet się zakończył i tak już zostało na stale.
Od jakiegoś czasu allegro to jest porażka zarówno dla kupujących, jak i sprzedających. Od dwóch tygodni nic nie sprzedałam, gdzie w zeszłym roku było to bez żadnych problemów. Jak dalej tak allegro będzie robić to odejdą i kupujący i sprzedający.