Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ przy zakupie pisze"odbierz nagrody kupując z allegro one" natomiast nigdzie indziej nie ma wzmianki,co to za nagrody,czy po zakupie trzeba coś jeszcze zeobic aby wiąż udzial.ktos coś wie na ten temat?
@zelek0204 Czy możesz pokazać mi, gdzie dokładnie widzisz taką informację?
Też jestem ciekawa o co chodzi. A informacja jest widoczna przy wyborze sposobu wysyłki podczas zakupu, nie mogę dodać screena :<
@zelek0204 tak , do wyboru masz - opóźnienia w dostawie , nie działające punkty odbioru , zablokowane automaty paczkowe , nie wysyłane bądź nie działające kody odbioru
To ciekawa oferta, może warto skorzystać.
@zelek0204 @karolina-caca Cześć 🙂 Nagrodą za skorzystanie z dostawy Allegro One jest darmowy kod umożliwiający zwrot elektrosprzętu. 🍃
Do czego przyda Wam się ten kod? Będziecie mogli zwrócić używane żelazko, suszarkę, telefon czy komputer. My z kolei przygotujemy ten sprzęt tak, aby dać innym szansę na skorzystanie z niego. Tutaj znajdziecie więcej informacji na ten temat. 💚
Jak rozumiem, nagrodą jest kod do wysyłki sprzętu.😂 Wolę zdać go na złom i otrzymam jeszcze kasę. 😁
@zelek0204 nerwicę?🤔