Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak jak w tytule, czy jeśli hulajnogi zepsuje się ponownie czy mogą otrzymać zwrot srodkow
@elegantwomen Tak, w przypadku drugiej reklamacji tego samego towaru sprzedawca nie ma już możliwości wybrania formy rekompensaty, czyli np. przesłania nowego towaru lub jego naprawy. Jako kupujący możesz wybrać formę rekompensaty.
Dziękuję, w opisie było że hulajnoga może pokonać wzniesienie 30 stopni, a przy 10 spala się silnik, ale nic przetestuje jeszcze raz po naprawie
Spala się silnik przez to że 30stopni a nie że jest za słaby? a nie ma jakiś ograniczeń ciężaru?
W opisie było waga do 150 kg, ważę 80, i że pokoje wzniesienia do 35 stopni, a ja pokonuje wzniesienia około 10 stopni
@elegantwomen gdzie Ty masz takie wzniesienia ??? jak to mierzysz ???
28 % to 16 - 17 stopni 🙂
Ja tylko mówię co było w opisie aukcji
Producent podaj 35 procent więc tak czy siak się nie zgadza, droga pod śląski dom ma średnio 10 stopni, i wyjeżdżam 2 km i silnik pada, więc zgodnie z opisem mam prawo wyjeżdżać pod taką górę, silnik na bank się znów spali ale to już nie mój problem tylko oszustów którzy podają zakłamane dane
@elegantwomen ależ masz rację, zdjęć nie widać jak możesz daj link, ale skoro podają 35 % to pogratulować, większość ma 15 % co daje a to jest około 8 stopni 🙂
Więc śmiało reklamuj 🙂
Skoro masz 10 stopni to żadna z popularnych Ci nie podjedzie 😞 bo mają max 8 stopni wniesienie 😞
czyli literówka przecinek zjadł?
na pierwszym lepszym skateparku będzie miał rampy z takim nachyleniem
🙂
To skaldaj reklamacje i domagaj się sprzętu zgodnego z opisem, ale z takimi parametrami to nie będzie tani.
nie wiem czy przeczytałeś ale ta hulajnoga jest po naprawie reklamacyjnej
Ale już naprawili, wezmę jeszcze raz pod górę nagram filmik tym razem
@elegantwomen tak możesz odstąpić zgodnie z
Art. 43e Jeżeli towar jest niezgodny z umową, konsument może złożyć oświadczenie o obniżeniu ceny albo odstąpieniu od umowy, gdy:
Jeśli reklamacja dotyczy tej samej wady za drugim razem możesz ubiegać się o rabat jeśli ta sama wada wystąpi po raz 3 możesz odstąpić od umowy i żądać zwrotu kasy
Chińczyki chyba mają swoje prawo na allegro, bo napisał.ze.pozniej muszę ponieść koszty naprawy
zdjecie musi zatrwierdzic moderacja wiec jak chcesz szybko cos pokazac to kopiuj wklej tekst
@elegantwomen Tzn. jakie inne?