Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry Czy jest możliwość płatności kartą bez jej zapisywania,chcę jej użyć tylko raz
Tak, poniżej widocznego jak wół "Użyj i zapisz kartę" masz maleńki, ledwie widoczny przycisk "użyj karty".
@xyz96 Nie poniżej, tylko obok (i nie "użyj karty", a jedynie "użyj").
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Sprawdź, czy gdzieś jakiejś kropki nie brakuje, najlepiej przez lupę.
@xyz96 To chyba u Ciebie, bo u mnie jeszcze w zeszłym tygodniu przyciski na tym ekranie były rozmieszczone inaczej (bodaj w piątek płaciłem kartą).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Niestety nie było poniżej napisu użyj 😞 ale dziękuję bardzo za odpowiedź
Dziękuję
Dziękuję
Czy coś się zmieniło ostatnio ? bo nie ma opcji użyj karty tylko raz? przynajmniej na chrome 109.0.5414.120.
Np ja w zależności co kupuję czy prywatnie czy na firmę to używam innej karty, stąd wygodnie jest dla mnie "użyj karty tylko raz".
Jaka będzie kolejna zmiana? Może brak możliwości zakupu jednorazowego?? Tylko z automatu wszystkie zakupy będą cykliczne. Wystarczy raz coś kupić, a allegro będzie później z automatu co miesiąc za nas kupowało pobierając sobie z karty odpowiednią kwotę. Trzeba będzie wtedy po każdym zakupie wchodzić w stawienia i wyłączać cykliczny zakup.
Normalnie super pomysł z biznesowego punktu widzenia.
Możesz zapisać kilka i przy platności wybierać, ale poczytaj:https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/karta-platnicza-apple-pay-google-pay/jak-zaplacic-karta-za-z...
Wiem że mogę zapisac kilka kart. Ale ja nie chcę tego zrobić, tylko użyć opcji "użyj karty tylko raz" bez zapisywania jej. Dokładnie tak jak jest to opisane w w/w linku.
Hej @Client:40935751. Czy ten sam problem występuje po wyczyszczeniu plików cookie i zalogowaniu do Allegro w trybie incognito przeglądarki?
Dobrze sprawdzę to później. Widocznie to musi być kwestia mojej przeglądarki. Bo np na firefox 115.0.3 i Opera 95.0.4635.90 po kliknięciu na "Dostawa i Płatność" w ogóle nie wyświetla się okienko "Metoda płatności" gdzie właśnie można wybrać: kartę, przelew etc.
Jedynie jest tylko okienko "Metody dostawy" i pozostaje kliknąć przycisk "KUPUJĘ i PŁACĘ".