Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
NA JAKIEJ PODSTAWIE ZOSTAŁA USUNIĘTA MOJA OPINIA???
@Wawros Po usunięciu komentarza możesz go wystawić ponownie, spróbuj. Nie używaj słów obraźliwych, wulgaryzmów itp, rzeczowo opisz problem, zgodnie z przebiegiem transakcji. Wtedy ocena nie zostanie usunięta.
gdzie w komentarzu były słowa uznawane za obraźliwe lub wulgaryzmy???
opisałem jak przebiegła transakcja wraz z załącznikiem. nie widzę powodów żeby zniknęła ze strony sprzedającego, który jest nierzetelny a Wy usuwając komantarz przykładacie do tego rękę i akceptujecie nieuczciwe praktyki!!!
@Wawros Ja nie wiem co było w komentarzu, piszę tylko, jakie są z grubsza zasady. Tutaj rozmawiasz z Allegrowiczami, nie z pracownikami serwisu. Na pewno otrzymałeś maila od Allegro z powodem usunięcia oceny, sprawdź i wystaw komentarz ponownie, zgodnie z zasadami, wtedy nie zostanie usunięty.
@xyz96 Sledzisz Allegro Gadanie i już czytałeś o takich wpisach usuniętych (pamiętam0 Inni już o tym pisali że Allegro usuwa Oczywiście podzielam że nie wolno obrażać innych wulgaryzmami
napiszę nie popolsku
to że myślisz że masz rację nie daje Ci przyzwolenia do łamania polskiego prawa
komentując negatywnie czyli tak na prawdę nawołując publicznie do niekupowania u tego Sprzedawcy nie możesz go obrażać ani dyskredytować
możesz się zdziwić jak listonosz podsunie Ci tablecik i każe podpisać wezwanie do Sądu
allegro też odpowiada karnie za komentarze użytkowników serwisu więc na wezwanie je usuwają (te nie budzące wątpliwości że naruszają prawo)
A kim ty jestes żeby zwracać mi uwagę i grozić sądem!?
Zajmij sie swoim [edycja] i nie wtrącaj się do nie swoich spraw [edycja]!!!
Nie ma tu obrażliwych i wulgarnych słów a wszystkie te, które napisałem sa moja prywatną opinią.
I czytaj ze zrozumieniem. Bo faktycznie nie piszesz po polski to też i nie rozumiesz tego języka...
@Wawros Zgadzam się z tym, co napisał @xyz96, natomiast w sprawie uzasadnienia usunięcia komentarza proszę o kontakt z nami przez ten formularz.
Proszę również o nieobrażanie innych użytkowników Allegro Gadane oraz o zapoznanie się z zasadami, które tutaj obowiązują.
@_HolaOla_ Ten komentarz jest do usunięcia. Razem z autorem. Co z tego, że napisałaś o nieobrażaniu, jak wpis dalej wisi? Co to, standardy Onetu?
@Vryko Rozumiem, ale mam nieco inną opinię. Użytkownicy wskazali tutaj autorowi, co powinien zrobić w danej sytuacji i udzieli istotnych wskazówek, dlatego uważam, że ten wątek może być pomocny i użyteczny dla innych osób. To jest moje pierwsze i zarazem ostatnie ostrzeżenie dotyczące języka wypowiedzi autora. Jeśli jego kolejne poglądy i opinie będą w takim samym tonie, będę działać inaczej.