Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moje zakupy najczęściej opieram na opiniach kupujących. Dzisiaj jednak porównując kultywator Tornadica u różnych sprzedawców zauważyłam te same opinie od tych samych kupujących. Czy to możliwe? Czy różni sprzedawcy sprzedają te same egzemplarze towarowe? Czy wobec tego można wierzyć w to co w tych opiniach jest napisane. Skąd one się biorą? Czy inni też to zauważyli?
Oceniany jest towar, konkretny towar. Jeśli ten sam towar sprzedawany jest przez różnych kupujących, to pojawiają się opinie tego towaru.
Czegoś nie rozumiem?
Ja też nie rozumiem. Dlaczego u różnych sprzedawców pojawiają się dokładnie te same opinie od tych samych kupujących?
Opinie o produkcie to oceny konkretnych przedmiotów, które zamieszczają ich posiadacze. Dotyczą one wyłącznie produktów (a nie sprzedającego czy przebiegu transakcji). Dzięki nim klienci wiedzą, czy warto kupić interesujące ich przedmioty.
Ja myślałam, że opinia jest wydawana do konkretnego zakupu. Ja nie wiem czy u innego sprzedawcy te produkty są identyczne jak u drugiego. Często nie podawany jest producent i konkretny model itp.
@lidka-l8 - sama rozwiązałaś 🙂
Szacun! 😉
Opierać się na ocenach Kupujących to nie jest dobry sposób na zakupy - baaardzo wiele ocen produktu zaniża konkurencja (kupując i zwracając produkt, maja możliwość oceny), niektórzy Kupujący zaniżają ocenę produktu nie potrafiąc sobie poradzić z obsługą itp.