Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
29 XI wymieniłam punkty z bezcenne chwile, na bon podarunkowy. Chcę go wykorzystać, gdzie go znaleźć
Jak jest to powinien być widoczny podczas platności na dole "Twoje zniżki".
Ok. Ale nie ma
@kazimierasz Zaloguj się na swoje konto i sprawdź proszę jeszcze zakładce Monety lub Kupony.
Sprawdzałam nie ma
@kazimierasz W takim razie poproszę o więcej informacji. Wymieniłeś kody na monety na tej stronie? Jeśli tak i nie masz monet pokaż mi proszę swoją zakładkę Monety.
Wymieniłam w programie bezcenne chwile
@kazimierasz Sprawdzimy przyczynę tej sytuacji, ale prześlij mi proszę numer tej karty, którą wymieniłeś na adres spolecznosc@allegro.pl.
Nie mam numeru karty. Wymieniłam 4000 p z bezcennych chwil na kartę podarunkową
@kazimierasz W takiej sytuacji skontaktuj się proszę z MasterCard, aby wyjaśnić co się stało z Twoim kodem/kartą. Być może masz ją zapisaną na swoim koncie w MasterCard lub w wiadomościach mailowych, ale musisz to wyjaśnić z nimi. Tutaj znajdziesz dane kontaktowe: https://bezcennechwile.mastercard.pl/kontakt
Napisałam do bezcennych chwil i cisza
Powinieneś dostać na maila lub SMS wiadomość od Bezcennych Chwil z kodem, który wymieniasz dopiero na kartę podarunkowa. Powiadomienia o monetach z BCh przychodzą na SMS, nie wiem jak jest z kartami.