Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Wszystkich bardzo serdecznie dostałem z pracy kartę podarunkową edenred i nie wiem czy mogę nią płacić za zakupy na allegro czy ktoś posiada jakąś wiedzę na ten temat??
Najciekawsze w tym wszystkim jest to ze raz platnosc 3ds przejdzie, a 20 razy nie. Nie mam bladego pojęcia czemu się tak dzieje.
@swiaterotyki_pl, na całym Allegro można płacić kartą podarunkową Edenred, chyba że jest to karta limitowana (do określonej kategorii). Nie można natomiast użyć karty przedpłaconej Edenred.
Cześć,
Mam problem z płatnością z karty Edenred od 20 lipca 2022 roku.
Czy ktoś ma podobnie ?
Na infolinii Edenred twierdzą że po ich stronie jest wszystko OK.
Odsyłają do Allegro.
@vitayy abym mogła Ci pomóc, proszę opisz dokładniej na czym polega ten problem 🙂
Witam,
Po 15 lipca tego roku nie mogę wykonać płatności za zakupy kartą Edenred.
Wcześniej wszystko działało poprawnie.
Posiadam dwie karty i na dwóch jest taki sam problem.
Infolinia Edenred nie widzi problemu po swoje stronie i odsyła z problem do Allegro.
pozd,
Tomek
@vitayy dziękuję za informację, ale potrzebuję więcej szczegółów 🙂
Co się dzieje, gdy próbujesz zapłacić kartą Edenred? Czy pojawia się jakiś komunikat?
Czy możesz przesłać zrzut ekranu?
Czy jest to karta podarunkowa czy karta przedpłacona?
W jakiej ofercie próbujesz ją zapłacić?
Też dzisiaj próbowałam kupić 2 przedmioty Edenredem i dla obydwu transakcje odrzucone chociaż wcześniej nie miałam problemu z używaniem tej karty na Allegro. Karta chyba typu przedpłacona ale jeśli wcześniej działała, to czemu teraz nie? Kupowałam w różnych kategoriach. Najpierw długo się mieli, potem wyskoczył komunikat, że transakcja odrzucona, teraz nie mogę ponownie wywołać tego komunikatu, bo tylko się mieli, ale w panelu Edenreda jest, że odrzucone.