Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szanowni,
Jak w temacie - dodałem kartę podarunkową, jest widoczna w "Twoich zniżkach", jest aktywna oraz nie kupuję na raty - kiedy przychodzi do podsumowania zamówienia pole kart podarunkowych jest szare i nie mogę go użyć. Jak rozwiązać ten problem?
pozdrawiam.
no tak i w kroku 2/4 oba kafelki z płatnościami są szare, a jak wchodzę do „Twoich zniżek” to widzę że mam kartę i widzę kwotę. I że jest aktywna. Ale przy wyborze płatności nie mogę jej wybrać.
A może te karty są wykluczone z tej kategorii, co chcesz kupić?
To film DVD. Próbowałem też książkę i płytę CD. Nie działa.
A to zwykłe Allegro czy Lokalne?
Zwykłe. Może to jakaś awaria portalu Allegro?
Nie sądzę, nie są spełnione jakieś warunki.
Nie rozumiem jaki warunek miałby być nie dopełniony. Kupuje produkt na normalnym allegro, nie na raty, karta jest aktywna a nie mogę jej wybrać jako formy płatności chociaż w „twoich zniżkach” mam wyraźnie że mam tam środki.
Nie widzę jej ale moim zdaniem ta karta ma ograniczenia.
@LukWulf @W jakiej kategorii znajduje się oferta którą chcesz zakupić?
Może być tak, że oferta znajduje się w kategorii w której nie można korzystać z kart podarunkowych lub sama karta ma ograniczenie i można ją wykorzystać tylko w określonej kategorii.
Szczegóły znajdziesz w regulaminie kart podarunkowych. (Pkt. III.10)
Kultura rozrywka, ALE próbowałem też innych produktów jak książki i jest to samo.
@LukWulf Edytowałem poprzedni post o dodatkowe info.
Rozwiązane! Trzeba zaznaczyć np płatność blik i wtedy działa karta - pokazuje się wartość do zapłaty pomniejszona o wartość z karty podarunkowej.