anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy alegro prześle mi pieniądze za zwrot towaru, sprzedający wysłał do alegro.

Client:79839089
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

A skąd wiedza że przesłał, był mail od Allegro? jak był to w 3dni trafiają tam skąd wyszły.

oznacz moderatorów

Client:60956207
#10 Popularyzator#

Jeśli sprzedający zaakceptował zwrot towaru i zwrócił go do Allegro, to zgodnie z informacjami znalezionymi na stronie Allegro, sprzedający ma określony czas na zwrot pieniędzy. Jeśli zwrot został zaakceptowany, sprzedający ma 48 godzin na zwrot Twojej wpłaty w przypadku anulowania opłaconego zakupu. Natomiast w przypadku zwrotu zakupu, termin zwrotu zależy od powodu zwrotu, jaki został podany w formularzu. Jeśli produkt już do Ciebie dotar i chcesz go zwrócić, czas zwrotu Twojej wpłaty będzie zależał również od tego, jak szybko odesłasz produkt sprzedającemu. Warto również pamiętać, że koszty odesłania przedmiotu do sprzedającego zazwyczaj ponosi kupujący, chyba że wcześniej sprzedający zgodzi się je ponieść lub nie poinformuje kupującego o konieczności poniesienia tych kosztów Jeśli masz dodatkowe pytania na temat zwrotu pieniędzy, zalecam skontaktowanie się z obsługą klienta Allegro, która udzieli Ci konkretnych informacji na ten temat. Mam nadzieję, że uda Ci się szybko rozwiązać tę kwestię!

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:79839089 podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczył ten zwrot. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:79839089
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:79839089 Zwrot został poprawnie zlecony i przekazany na rachunek, z którego opłaciłaś zamówienie. Proszę Cię o ponowe sprawdzenie wpływów na to konto od 11 grudnia do teraz. Jeśli środki się nie odnajdą, daj znać. Poproszę o przesłanie do Ciebie potwierdzenia tego przelewu.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów