anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy dostanę zwrot pieniędzy ?

MBrant
#7 Wielbiciel#
  • Uwaga allegro oszukuje nie zwraca pieniędzy za niedostarczony towar z Chin. 2 stycznia kupiłem sweter i do dziś, a mamy już maj towar nie dotarł. Złożyłem wniosek o zwrot pieniędzy. Mimo dwukrotnego zapewnienia, iż pieniądze zostaną zwrócone nie wpłynęły na moje konto. Allegro nie reaguje na moje monity. Mało tego po moim powiadomieniu iż Chińczyk nie wysyła towaru jeszcze przez kilkanaście dni nabierał na allegro następnych kupujących. Allegro miało z tego profit. W końcu zniknął, ale być może dalej nabiera pod inną nazwą. Teraz kupuję bez pośrednictwa allegro na **piiip**. Taniej i bezpieczniej. Uważajcie na allegro nie zwracają pieniędzy.
oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

LEW433
#21 Demiurg#

Tzn jak Allegro cię zapewniało o zwrocie środków, mówimy o Allegro Protect?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@MBrant bardzo Cię przepraszam za niedogodności i całą sytuację związaną ze zwrotem. Wyjaśniłam już sprawę i zaakceptowaliśmy Twój wniosek do Allegro Protect. Pieniądze pojawią się na Twoim koncie w przeciągu 2-3 dni roboczych, ale z uwagi na to, że płaciłaś za pomocą BLIKa zwrot może być widoczny na Twoim koncie bankowym pod datą pierwotnej płatności, tj. 02.01.2023 r. Jeszcze raz przepraszam Cię serdecznie za tę sytuację i mam nadzieję, że zmienisz swoją opinię o zakupach u nas. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów