Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, w poniedziałek dokonałem aktywacji AllegroPay i zrobiłem zakup z wykorzystaniem tej opcji. Otrzymałem 10 punktów za aktywację usługi a kiedy otrzymam następne 10 punktów za zakup poprzez AllegroPay?
Sprawdź w regulaminie promocji, po jakim czasie punkty są przyznawane i czy spełniłeś wszystkie warunki, aby je otrzymać. Jeśli tak, o punkty upomnij się tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb
Ktoś tu pisał dwa dni temu o takim samym problemie i po zgłoszeniu punkty mu przyznano.
Ważne - zakup musi być dokonany z płatnością z góry przez Allegro Finanse. Przy płatności za pobraniem nie ma punktów.
@tomek_17177 a co było w regulaminie promocji ? kliknij dzwoneczek na górze po prawej i odbierz po 2 dniach od spełnienia warunków, pamiętaj masz 7 dni na odebranie dodatkowych 10 monet 🙂
@tomek_17177, odnotowaliśmy błąd w kwestii przypisywania Monet za płatności Allegro Pay. Błąd został naprawiony - w ciągu 24 godzin powinieneś otrzymać możliwość odbioru Monet. Gdyby tak się nie stało, daj proszę znać. 🙂