anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy otrzymam pieniądze spowrotem?

TheUnifite
#8 Zapaleniec

Kupiona karma dla kota, żwir i pare narzędzi, zapłacone BLIKiem przez oficjalną stronę allegro.pl, zapłaciłem za cały koszyk za około 170zł, pieniądze z konta zeszły a płatność wisi na informacji "Płatność w toku".. Teraz co, pożyczać kolejne 170zł? Kiedy zweryfikują płatność, cały numer transakcji mam, po stronie banku płatność jest, ale allegro tego nie przyjmuje...  Ktoś się orientuje jak to wygląda? Ile czekać 2 dni, 2 tygodnie, 2 miesiące? Te zwroty pieniędzy to jakiś koszmar... 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @TheUnifite! Widzę, że były dwie próby opłacenia zakupów. Pierwsza jest nieudana i płatność została anulowana. Natomiast druga płatność jest prawidłowo zaksięgowana na zamówieniach i sprzedający otrzymał Twoją wpłatę. Rozumiem, że masz jedno pobranie z rachunku bankowego? 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

TheUnifite
#8 Zapaleniec

Taaak, anulowałem bo wybrałem zły sposób zapłaty i nie mogłem tego zmienić, anulowałem stare i zamówiłem na nowo, przeszło po prawie godzinie, ale gryzłem paznokcie porządnie. Ta "płatność w toku" naprawdę brzmi niepokojąco kiedy widzi się na saldzie bankowym minus, tak czy siak, jest okej i się powiodło, dziękuję za odpowiedź

oznacz moderatorów