Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ciagle widnieje tekst „kurier przekazał paczkę do magazynu”
Przesyłka Allegro one
Nr przesyłki ALE00004F33DCAC
kiedy dotrze?
Mam podobny problem, chodzi o paczkę : ALE00004CB84FE1.
Identyczna sytuacja, niby przesyłka "w drodze", ale "kurier przekazał paczkę do magazynu" i ani drgnie ☹️.
@Client:103702299 @daiya przynajmniej mają ciepło na magazynie 😄 podpytamy @Allegro_One co z Waszymi paczkami 😉
@daiya Dzień dobry. Według informacji od Przewoźnika Twoja paczka numer ALE00004CB84FE1 zostanie dostarczona jutro.
Dziękuję za info!
@Allegro_One gdzie mogę sprawdzić "normalny" status przesyłki allegro one. Ciągle jest status "kurier przekazał do magazynu" I ani drgnie. W środku są prezenty mikołajkowe Klientów, paczki nadane odpowiednio wcześniej i już wiem,że będzie "awantura" I zwroty. Co ciekawe inne paczki, które poszły później są już w drodze
@WoodQueen status przesyłki Allegro One możesz sprawdzić w aplikacji Allegro. Abyśmy my mogli to sprawdzić podaj jej numer.
Pobrałam już z etykiety i sprawdziłam na UPS
Niestety paczki dalej są na magazynie w Rzeszowie i planowane doręcznie jest dopiero na czwartek. Patrząc na innych przewoźników, w tym inpost, to bardzo długi czas dostawy. Paczki nadane w poniedziałek do południa a przewidywany czas dotarcia czwartek
Proszę o pomoc w zlokalizowaniu paczki
@Client:90294432 Paczka została wydana do doręczenia. Wkrótce do Ciebie dotrze.
@Client:103702299 Dzień dobry. 🙂 Paczka ALE00004F33DCAC zostanie doręczona dzisiaj do końca dnia.
Jeśli to allegro one box zapomnij,że dojdzie do jutra. Jeszcze mi się nie zdarzyło,żeby czas dostawy był krótszy jak 2-3 dni (albo i dłużej). Moja paczka z poniedziałku dalej leży na magazynie i nie wiem nawet czy wyjdzie...jeśli chcesz dokładnie widzieć jej status pobierz sobie jeszcze raz etykietę i pod kodem kreskowym masz kod przesyłki UPS. Przepisz go i sprawdź sobie na stronie przewoźnika.