Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam pewną sprawę.
Otóż mój tata zamówił pewna paczkę lecz obecnie jest w ciężkim stanie w szpitalu. Gdy paczka przyszła ja odmówiłem przyjęcia ponieważ nie mam dostępu do jego konta by zapłacić ani sam nie posiadałem takiej gotówki. Pytanie brzmi czy mój tato będzie miał z tego jakieś konsekwencje? Nie mam dostępu do jego konta allegro a za paczkę gdy chciałem zapłacić za transport u przewoźnika to się nie zgodził by to wyjaśnić z sprzedającym. Co mam w takiej sytuacji zrobić? Nie chciałbym by po wyjściu od razu miał jakieś z tym problemy związane, chciałbym móc zapłacić za wysyłkę by polubownie to załatwić, liczę na jakieś rady, pozdrawiam
Cześć, znasz chociaż login taty na Allegro? Jakiś dostęp do jego e-mail?
Kwiatuszki, jakieś pomysły może?
Niestety nie posiadam, telefon jego dodatkowo jest zniszczony po wypadku więc wyciągnąć dane będzie ciężko choć będę próbował oddać na serwis, dostałem numer od kuriera do tej firmy lecz jest z Rumunii a ja nie mam połączeń międzynarodowych a w ich języku i tak bym się nie dogadał
@Client:100943907 Jeśli to zakup na Allegro, paczka wróci do sprzedającego i możliwe, że sprzedający będzie się próbował skontaktować z Twoim tatą. Niestety na podstawie informacji, które podajesz, nie jestem w stanie nic sprawdzić.
@Client:100943907 To paczka za pobraniem? Jaki to przewoźnik? Trzeba było brać i płacić przy pierwszym doręczeniu.
Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post, najlepiej ze zrozumieniem.
Chłopak nie miał jak zapłacić