anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot produktu

Client:100943907
#7 Wielbiciel#

Witam,  mam pewną sprawę.

Otóż mój tata zamówił pewna paczkę lecz obecnie jest w ciężkim stanie w szpitalu. Gdy paczka przyszła ja odmówiłem przyjęcia ponieważ nie mam dostępu do jego konta by zapłacić ani sam nie posiadałem takiej gotówki. Pytanie brzmi czy mój tato będzie miał z tego jakieś konsekwencje? Nie mam dostępu do jego konta allegro a za paczkę gdy chciałem zapłacić za transport u przewoźnika to się nie zgodził by to wyjaśnić z sprzedającym. Co mam w takiej sytuacji zrobić? Nie chciałbym by po wyjściu od razu miał jakieś z tym problemy związane, chciałbym móc zapłacić za wysyłkę by polubownie to załatwić, liczę na jakieś rady, pozdrawiam 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

serwis-texas
#21 Demiurg#

@Client:100943907 

Cześć, znasz chociaż login taty na Allegro? Jakiś dostęp do jego e-mail?

Kwiatuszki, jakieś pomysły może?

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Client:100943907
#7 Wielbiciel#

Niestety nie posiadam, telefon jego dodatkowo jest zniszczony po wypadku więc wyciągnąć dane będzie ciężko choć będę próbował oddać na serwis, dostałem numer od kuriera do tej firmy lecz jest z Rumunii a ja nie mam połączeń międzynarodowych a w ich języku i tak bym się nie dogadał 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:100943907 Jeśli to zakup na Allegro, paczka wróci do sprzedającego i możliwe, że sprzedający będzie się próbował skontaktować z Twoim tatą. Niestety na podstawie informacji, które podajesz, nie jestem w stanie nic sprawdzić. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:100943907 To paczka za pobraniem?  Jaki to przewoźnik? Trzeba było brać i płacić przy pierwszym doręczeniu.

oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

@Client:44052296 

Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post, najlepiej ze zrozumieniem.

Chłopak nie miał jak zapłacić

oznacz moderatorów