anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klient nie może otworzyć skrytki aby odebrać wysłany przez nas towar.

AutoBazaar
#7 Wielbiciel

Opis problemu klienta:

Dostalem informacje , że przesylka jest gotowa do odbioru. Pojechałem do właściwego paczkomatu i pokilku nieudanych próbach otwarcia skrytki zrezygnowalem i pojechalem do domu. W domu sprawdzilem raz jeszcze status przesyłki i jest jako odebrana. Przesylki nie odebralem bo jej odbior byl niemożliwy. Prosze o wyjaśnienie tej sytuacji . Towar na ktory czekam jest mi bardzo potrzebny i nie moge przez to dokonczyc naprawy samochodu

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AutoBazaar  jak zielona budka to 616 306 886, a jak paczkomat, to  722 444 000

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru ⭐⭐

Czy szukał w odpowiedniej skrytce? O to jest pytanie.... 

Miałem kiedyś taką ciućme co szukała mojej paczki zamiast w przegródce, która się dla niej otwarła, to w innej niezamkniętej przez wcześniej odbierającego. 

Oczywiście raban i zwrot pieniędzy, nie chciała też dosłania drugiej paczki, bo wyjeżdża i nie zdąży odebrać, tylko pieniądze. 

Oczywiście moja paczka też znikła, nie wróciła. 

oznacz moderatorów

AutoBazaar
#7 Wielbiciel

Klient twierdzi że tak, aczkolwiek po jego wiadomości też się spodzewam że to on namieszał. Przekazałam mu że ma zadzwonić na infolinię, zobaczymy jak się to zakończy.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@AutoBazaar w takiej sytuacji kupujący powinien się z nami skontaktować. 
Jeśli to nasz automat niech zadzwoni na infolinię (tel. 616 306 886)  i poda numer przesyłki, Doradcy pomogą!

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AutoBazaar
#7 Wielbiciel

Dziękuję to jest automat Allegro Automat DHL BOX. 

oznacz moderatorów

AutoBazaar
#7 Wielbiciel

Dziękuję wszystkim za pomoc!

oznacz moderatorów

la_nika

@AutoBazaar, ponieważ to jest DHL to kupujący powinien zadzwonić na numer 426345330 to jest infolinia dla DHL Box. Tak będzie najszybciej, więc możesz przekazać mu tę informację. Ja już zgłosiłam to u nas jako problem ze statusem, więc też będziemy się kontaktować z nim w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

leszek_stefan
#9 Pomysłodawca

jedna uwaga , masz apke w telefonie przysyłają kod do otwarcia , po drugie Allegro też ma kod otwarcia  a po trzecie teraz trzeba dokładnie czytać , bo wszystko się po zmieniała z inpostem !

oznacz moderatorów