Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Robiłam szybki przelew z Austrii,dokładnie dwa dni temu. Oczywiście, otrzymałam powiadomienie,że towar został opłacony w euro, plus wysyłka.
Ok,mijają dwa dni,dostaję powiadomienie, że dana Firma,nie otrzymała wpłaty. Mam z Allegro screen, że zamówienie zostało sfinansowane.
Jednak dzisiaj weszłam na konto i dalej nie widzę pobranych środków?co robić, gdzie na Allegro mam zapytać, czy po niedzieli odciągną pieniążki, czy co jest?bo teraz się pogubiłam?Może ktoś potrafi mi pomóc a drugi raz ,nie podam karty,bo jeszcze pójdzie zamówienie, dwa razy.
Dziwna sytuacja?.
Pozdrawiam cieplutko.
Sprawdź tu, czy masz zakup: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
albo tu: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione?login=success
dziwna sprawa z tą kartą, może zostałaś oszukana. Sprawdźmy: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Właśnie nie ma nic a robiłam szybki przelew a pokazali ,że zrobiłam zakup zegarka,że dokonałam wpłaty. Na koncie też nie widzę, że zabrali pieniążki?Może to trwa,ponieważ przelew jest z Wiednia na konto Allegro
@Client:63850941 Na koncie, z którego piszesz, nie widzę żadnego zakupu. Czy korzystałaś z innego konta? Możesz podać numer oferty, w której kupiłaś?
Zaraz przepiszę numer zamówienia, ponieważ nie mogę dodać screen.
zegarek meski diesel DZ7315 od GV 79PL. Twój zakup z dnia 6 lipca 2022, godz,21,24
Metoda płatności, płatność z góry.
@Client:63850941 Podaj proszę numer zamówienia lub link do oferty.
Zegarek meski diesel DZ7315
12251270613
Cena zegarka w euro 171,87
Allegro kurier DPD 4,01
oczywiście z tą firmą po namyśle, doszliśmy do wniosku, że anulują zamówienie, bo nie doszły pieniążki i może trwać z Austrii kilka dni a że próbowałam dwa razy,to bałam się, że odciągną mi z konta dwa razy.
@Client:63850941 Na podstawie przesłanych danych nie jestem w stanie znaleźć takiego zamówienia ani nawet oferty, o którą chodzi. Jesteś pewna, że kupiłaś ten produkt w Allegro przez koszyk lub klikająć Kup Teraz? Prześlij proszę zrzut ekranu z powiadomieniem o zakupie.
Gdybym mogła wysłać screen, ale nie mogę dodać.
Mam zdjęcia z Allegro, zrzut ekranu, ale kolejny raz, nie mogę tutaj dodać zdjęcia?
Cześć Aneta-Maria
Kupiłaś zegarek męski Diesel DZ7315 od GV79PL
@Client:63850941 Prześlij zrzuty lub zdjęcia na adres spolecznosc@allegro.pl.
@Client:63850941 Dziękuję za przesłane zrzuty. Zakupu dokonałaś z konta Client:105189781, a oferta to 12251270513 (wyżej podany numer jest błędny). Płatność ma status nieudana. Możesz spróbować zapłacić ponownie, ale musisz się zalogować na konto, z którego kupiłaś i przejść do zakładki Moje zakupy.
@Client:63850941 Nie umiesz załączyć zdjęcie ale piszesz tu z innego konta niż zrobione zakupy, dlaczego?
Rano ok godz 9 .30 płatność była nieudaną, ponieważ mój mąż czekał na nową kartę. Więc zapłaciłam ze swojej karty bankowej i wszystko się zgadzało. Dlatego tyle niejasności, aż ustaliłam ze sprzedawcą, aby anulował moje zamówienie, bo się na sam koniec okaże, że pobrali mi z konta,dwa razy .Przezorny,zawsze ubezpieczony.
Sprzedający nie może anulować zakupu przez Allegro, tylko ty jako kupujący masz taką możliwość, stąd moje pytanie jak to zrobił. Wejdź do zakładki "Moje zakupy", ponów płatność i już. Zrób to z tamtego konta albo drugie rozwiązanie kup od nowa i zapłać.