Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Komentarze te same do kilku różnych produktów. To chyba jakaś kpina, czy allegro o tym wie? I jak tu kupować, jak nie wiadomo do jakiego produktu są komentarze?
@Czarne2000 Opisz tę spawę bardziej szczegółowo, podając konkretne przykłady.
NO np. tu:
https://allegro.pl/oferta/generator-aktywnego-wodoru-jonizator-wody-redox-h2-9633309586
https://allegro.pl/oferta/generator-aktywnego-wodoru-magnez-99-99-pret-12530971291
Niechce mi się więcej szuka, bo tak samo było z częsciami samiochodowymy inne firmy te same komentarze, a dziś szukałem oliwy z oliwek i to samo, co mnie wku^wiło i napisałem tu.
Łączenie tych samych ofert też o dupę rozbić, bo nie niekiedy ciągle są te same produkty, a czasami znikają niektóre.
No i najbardziej wkurzająca rzecz! Czyli komunikat "Dbamy o Twoją prywatność", pojawiający się ciągle gdy wejdę na to .. allegro, ja nie ufam wam i jestem pewny że nie dbacie o moją prywatność, ani nikogo po za własną, więc ciasteczka cookies automatycznie mi usuwa przeglądarka. Zróbcie z tym coś!
@Czarne2000 bo opinie o produkcje są do produktu i od wszystkich sprzedawców sprzedających dany produkt połączony z katalogiem, co nie zawsze jest poprawne i komentarze wprowadzają w błąd 😞
To co podałeś mają te same opinie bo ktoś połączył je w katalogu razem jako ten sam produkt 😞
A co mnie to obchodzi, niech poprawią to, obrośli w piórka czy co? Tak samo tego smart niech poprawią, bo chyba tam im trzeba słownik polski przesłać, mówią że DARMOWE przesyłki i każą zapłacić.
@Czarne2000 co do smarta to poczytaj regulamin, są darmowe o ile sprzedawca to udostępnia 😄
PO co kłamiesz? Nie są darmowe, trzeba zapłacić ileś tam za miesiąc lub ileś tam za rok.
darmowy «bezpłatny» - Słownik języka polskiego PWN
Przesyłki są darmowe. Abonament jest płatny.
Więc nie są darmowe! Logika!
Nic nie jest za darmo!!!
@Czarne2000 Tak jak pisali tu wcześniej @mwmonety i @kostas11 opinie dotyczą produktu, który jest wystawiony w różnych ofertach. Taka prezentacja opinii nie jest błędem. Różne mogą być natomiast oceny sprzedawców. Być może właśnie ich lektura pomoże Ci w podjęciu decyzji u kogo kupić.
Co? To jest normalne na allegro, że różne produkty mają te same oceny i nie wiadomo do czego się odnieść. Ten świat głupieje i to zawrotnym tępię...
*Różne produkty to mam na myśli innych film, inaczej wyglądające itp. A nie że od innych sprzedawców.
Zapewne ma to związek z łączeniem produktów z katalogiem allegro . Ktoś ocenia produkt i ocena jest widoczna na całym asortymencie tego produktu u innych sprzedawców . Allegro samo stworzyło ten katalog i dobrze wie jak on działa .
Na bajzlu stworzonym przez Allegro zwanym katalogiem produktów-prodyktyzacja.