Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry dzisiaj chciałam zamówić na allegro środki czystości z aplikacji allegro w telefonie podczas płacenia wyskoczył mi komunikat Czekamy na odpowiedź z Banku czy to normalne czy ktoś też ma jak ja czy tylko mi wyskakuje taki komunikat podczas płacenia
@Client:43050798 Różnie > zależy jaki sposób płatności wybierzesz > czasem nawet trzeba potwierdzić kodem z sms-a lub pinem w aplikacji, Banki stosuja coraz więcej zabezpieczeń przy płatnościach internetowych.
Płaciłam kartą kredytową i chwilowo pisało czekam na odpowiedź z Banku zrobiłam wstecz i pisało zakup opłacony wcześniej mi tak nie wyskakiwało tylko dzisiaj i zastanawiałam się co jest grane
@Client:43050798 To też zależy od godziny o której płacisz > może było w tym samym czasie więcej transakcji jednocześnie > system banku też jakoś to kolejkuje > trzeba spokojnie poczekać > jak zatwierdził 30 sek póxniej to wszystko jest ok.
Tak zatwierdził bo pisze że zakup opłacony i przesyłka jest w przygotowaniu
Nic nie oznacza, środki z konta zeszły?
Tak zeszły
@Client:43050798 No to jest Ok. System banku nieraz działa z opóźnieniem. Miałem takie sytuacje przy płatnościach kartą.
To czekaj na dostawę i sprawdź czy status się zmieni! 🤗
Często w weekend trwają prace w bankach, sprawdź w zakładce "moje zakupy" status płatności ale moim zdaniem zakup jest nieopłacony.
Pisze że zakup opłacony więc nie wiem nawet przesyłka jest w przygotowaniu już może to jakieś dodatkowe zabezpieczenie banku nie wiem