anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Komunikat podczas płacenia na allegro

Client:43050798
#7 Wielbiciel#

Dzień Dobry dzisiaj chciałam zamówić na allegro środki czystości z aplikacji allegro w telefonie  podczas płacenia wyskoczył mi komunikat Czekamy na odpowiedź z Banku czy to normalne czy ktoś też ma jak ja czy tylko mi wyskakuje taki komunikat podczas płacenia

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Client:43050798 Różnie > zależy jaki sposób płatności wybierzesz > czasem nawet trzeba potwierdzić kodem z sms-a lub pinem w aplikacji, Banki stosuja coraz więcej zabezpieczeń przy płatnościach internetowych.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Płaciłam kartą kredytową i chwilowo pisało czekam na odpowiedź z Banku zrobiłam wstecz i pisało zakup opłacony wcześniej mi tak nie wyskakiwało tylko dzisiaj i zastanawiałam się co jest grane 

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Client:43050798 To też zależy od godziny o której płacisz > może było w tym samym czasie więcej transakcji jednocześnie > system banku też jakoś to kolejkuje > trzeba spokojnie poczekać > jak zatwierdził 30 sek póxniej to wszystko jest ok.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tak zatwierdził bo pisze że zakup opłacony i przesyłka jest w przygotowaniu

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nic nie oznacza, środki z konta zeszły?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tak zeszły 

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Client:43050798 No to jest Ok. System banku nieraz działa z opóźnieniem. Miałem takie sytuacje przy płatnościach kartą.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To czekaj na dostawę i sprawdź czy status się zmieni! 🤗

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Często w weekend trwają prace w bankach,  sprawdź w zakładce "moje zakupy" status płatności ale moim zdaniem zakup jest nieopłacony.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Pisze że zakup opłacony więc nie wiem nawet przesyłka jest w przygotowaniu już może to jakieś dodatkowe zabezpieczenie banku nie wiem 

oznacz moderatorów