Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłam coś a nie mam dostępu do e-mailu i nie mogę zmienić e-mailu. Co robić?! Czy mogę jakoś zmienić ten e-mail żeby odebrać paczke z paczkomatu? POMOCY! @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mail jest przypisany do konta Allegro, jedno konto jeden mail, ale kod przychodzi sms i do zakładki "Moje zakupy".
Czyli np. numer do odebrania paczki przyjdzie mi na sms i do zakladki i na gmail?
Tak.
DZIEKUJE, JUZ SIE BALAM ZE PIENIADZE STRACILAM ! ❤️
Masz w zakładce "Moje zakupy" swój zakup, :https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione więc możesz nawet sprzedającego poprosić o pomoc.
Kody nie przychodzą na sms tylko na maila i w aplikacji jest możliwość odbioru, ewentualnie można włączyć sobie na stronie Inpostu ponowne wysyłanie kodu smsem.
@Client:107066972 spróbuj wejść/zalogować się na urządzeniu, na którym dokonywałaś zakupu. Może na każdym urządzeniu masz inne konta.
Właśnie taki problem że jak chciałam sie zalogowac do gmaila lub cos to mi wyskoczylo ze takie konto nie istnieje.. na telefonie mam te konto i chcialam zmienic gmail ale nie moge