Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o odblokowanie allegro, miałem otwarte 2 karty serwisu, przeglądałem aukcje i dodawałem niektóre do obserwowanych i nagle zostałem zablokowany ? , proszę o szybką reakcję , dziękuję
brat też dostał bana a ja miałem szczęście i tylko:
Dostałem ten sam komunikat wysłałem wiadomość do allegro około 10 minut temu z opisem problemu i moja strona została odblokowana po około 5 minutach
jaki opisałes problem
Powoli klikajcie w klawiaturę 🤣 nowe narzędzie allegro CAPTCHA zaczęło imprezę weekendową i wymknęło się spod kontroli
Pojawiła się informacja że za szybko klinanie i konto zostało tymczasowo zablokowane .
Można się dowiedzieć o co chodzi ?
Hej , Otrzymałem taką wiadomość . Co zrobić aby odblokowali konto ?
ID: 92a144ee-1f32-22e4-2d92-c3de032e6edd
Dzień dobry,
Po wejściu na allegro.pl otrzymuje strone z napisem w centralnym polu :”Zostałeś zablokowany.” i nie ma nawet możliwości zalogowania.
Mamy w sieci ok 20 urządzeń z których korzysta w zależności od dnia kilka osób na raz, także na powiązanym ip będzie większy ruch. Szczególnie, że większość zakupów robimy przez wasz portal.
Prosimy o odblokowanie, I jednoczenie nie rozumiemy powodu skoro przerzucając się na inne IP macie dokładnie to samo obłożenie a wszystko działa.