Czy to zakończenie współpracy i brak możliwości otrzymywania punktów Orlen Vitay za zakupy na Allegro?
Wczoraj Allegro zniknęło z zakładki "Sklepy Partnerów".
@maryo_, @kostas11 wracam do was z informacją. 😊
W ramach programu Orlen Vitay, współpracujemy z zewnętrzną siecią afiliacyjną (nie bezpośrednio z Vitay, a z siecią, która współpracuje z Vitay). Nie zakończyliśmy współpracy oraz nie mamy informacji, aby coś w tym się zmieniło. To co udało mi się ustalić to, że trwają aktualnie prace techniczne co może wpływać na dostępność różnych sklepów (w tym Allegro).
Dziwna sprawa bo suport Orlenu twierdzi że na chwilę obecną nie współpracuje z platformą Allegro, nie wiadomo też czy taka współpraca zostanie wznowiona .
@Lukasz1321 spytaj się Orlenu czy współpracują z firmą, która współpracuje z allegro
Jest 19 sierpnia - nadal jest z tym problem. Czy są jakieś nowe informacje?
Cześć, @17Gerald! Z naszej strony przedstawiliśmy już jak wygląda sytuacja. Jeśli coś nie wyświetla się prawidłowo, to najlepiej będzie kontaktować się bezpośrednio z Orlen Vitay.
Otrzymałem odpowiedź od Orlen Vitay:
"Dzień dobry,
dziękujemy za kontakt.
Informujemy, że od 15.07.2026. do odwołania z powodów technicznych e-Partner Allegro został wyłączony ze współpracy.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności."
Też mi to odpowiedzieli. Allegro nie ma problemów, pośrednik Tradedoubler nie ma problemów, Orlen ma jakiś problem...
Dziwna sprawa, bo ja ostatnie zakupy na Allegro robiłam 20.08.2026 i mam naliczone punkty jako oczekujące na Orlen Vitay. Dopiero od soboty nie pokazuje mi się sklep partnerski Allegro.
Wysłałam do Orlena zapytanie, ale nie otrzymałam jeszcze informacji.
Pojawiło się Allegro znowu w apce Orlenu. Obcięli punkty, jest 2 za 1 zł, było 4🫠
Lepsze niż nic ☺️
@maryo_ ja bym zaczął kupować gdzie indziej bo jak nie ma punktów to nie ma hot dogów 😄
człowiek się już przyzwyczaił do tych hot-dogów na orlenie, a tu już kilka k punktów vitay uciekło. przymusowa dieta. niech trwa jak najdłużej.