anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Koniec z punktami Orlen Vitay?

MAMY ROZWIĄZANIE!
marcelinwojcik
#7 Wielbiciel

Czy to zakończenie współpracy i brak możliwości otrzymywania punktów Orlen Vitay za zakupy na Allegro?
Wczoraj Allegro zniknęło z zakładki "Sklepy Partnerów".

oznacz moderatorów
31 ODPOWIEDZI 31
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@maryo_@kostas11 wracam do was z informacją. 😊

W ramach programu Orlen Vitay, współpracujemy z zewnętrzną siecią afiliacyjną (nie bezpośrednio z Vitay, a z siecią, która współpracuje z Vitay). Nie zakończyliśmy współpracy oraz nie mamy informacji, aby coś w tym się zmieniło. To co udało mi się ustalić to, że trwają aktualnie prace techniczne co może wpływać na dostępność różnych sklepów (w tym Allegro). 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Lukasz1321
#7 Wielbiciel

Dziwna sprawa bo suport Orlenu twierdzi że na chwilę obecną nie współpracuje z platformą Allegro, nie wiadomo też czy taka współpraca zostanie wznowiona . 

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Lukasz1321 spytaj się Orlenu czy współpracują z firmą, która współpracuje z allegro

oznacz moderatorów
17Gerald
#9 Pomysłodawca

Jest 19 sierpnia - nadal jest z tym problem. Czy są jakieś nowe informacje? 

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @17Gerald! Z naszej strony przedstawiliśmy już jak wygląda sytuacja. Jeśli coś nie wyświetla się prawidłowo, to najlepiej będzie kontaktować się bezpośrednio z Orlen Vitay. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
17Gerald
#9 Pomysłodawca

Otrzymałem odpowiedź od Orlen Vitay:

"Dzień dobry,

dziękujemy za kontakt.

Informujemy, że od 15.07.2026. do odwołania z powodów technicznych e-Partner Allegro został wyłączony ze współpracy.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności."

oznacz moderatorów
maryo_
#8 Zapaleniec

Też mi to odpowiedzieli. Allegro nie ma problemów, pośrednik Tradedoubler nie ma problemów, Orlen ma jakiś problem...

oznacz moderatorów
angel080
#7 Wielbiciel

Dziwna sprawa, bo ja ostatnie zakupy na Allegro robiłam 20.08.2026 i mam naliczone punkty jako oczekujące na Orlen Vitay. Dopiero od soboty nie pokazuje mi się sklep partnerski Allegro.

Wysłałam do Orlena zapytanie, ale nie otrzymałam jeszcze informacji.

oznacz moderatorów
jammindaar
#8 Zapaleniec

Pojawiło się Allegro znowu w apce Orlenu. Obcięli punkty, jest 2 za 1 zł, było 4🫠

oznacz moderatorów
maryo_
#8 Zapaleniec

Lepsze niż nic ☺️

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@maryo_ ja bym zaczął kupować gdzie indziej bo jak nie ma punktów to nie ma hot dogów 😄

#7 Wielbiciel

człowiek się już przyzwyczaił do tych hot-dogów na orlenie, a tu już kilka k punktów vitay uciekło. przymusowa dieta. niech trwa jak najdłużej. 

oznacz moderatorów