Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Od kilku dni nie widzę numeru telefonu do sprzedających w zakładce o sprzedającym.
Ja wiem to po to aby nie handlować po za allegro.
Natomiast. Jak to możliwe że brat mieszkający na drugim końcu województwa już widzi ten numer a ja już nie?
W przypadku podzespołów komputerowych, auto części i wielu innych chciałbym skonsultować czy ów element będzie pasował. W przypadku gdy liczy się czas jest to niemożliwe.
Nie pozostaje nic innego jak kupno poza allegro w jakimś internetowym sklepie. Drożej ale przynajmniej można porozmawiać z człowiekiem.
Było dobrze a jest gorzej.
Drożej? Na pewno? Powinno być taniej 🙂
Na każdej aukcji masz jeszcze "Pytanie do sprzedającego".
Często towary na allegro są jednak tańsze niż w sklepach internetowych.
Temat lubię załatwiać sprawnie. Sprzedawcy często odpisują po kilku godzinach. A na to nie mam czasu. Gdy był telefon dzwoniłem pytałem czy będzie pasowała część. Jak tak to klikałem i było kupione. wiedziałem, że jutro powinno być u mnie. Drogą tekstową pozyskiwanie informacji trwa zbyt długo.
BRAWO ALLEGRO !!!!
To jest bardzo duży problem ,osobiście sprzedaję tylko w licytacjach a aukcje kończą się zwykle wieczorem czyli faktycznie po zamknięciu sklepu .Potencjalny klient licytuje zazwyczaj w ostatnich minutach i wtedy właśnie najczęściej zadaje pytania o przedmiot a ja nie siedzę wtedy przy komputerze i nie sprawdzam co chwilę poczty .W takiej sytuacji kontakt telefoniczny jest jedynym szybkim rozwiązaniem i pozbawienie go to straszna porażka ze strony allegro.