anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

kontakt z sprzedającym - aukcja archiwalna

guga6-5
#1 Nowicjusz#

Dobry wieczór, 

potrzebowałbym się skontaktować ze sprzedającym - aukcja archiwalna https://archiwum.allegro.pl/oferta/sony-sb-900-audio-system-selector-switch-selektor-i7355153916.htm....

Niestety ani przez naciśnięcie na jego nick, ani w wiadomościach nie mam możliwości napisania.

Czy ktoś z Państwa jest mi w stanie pomóc jak napisać do sprzedającego - aukcja archiwalna?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

kovek
#8 Zapaleniec#

Kiedyś była taka możliwość ale widzę, że allegro ją... usunęło.

https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/centrum-wiadomosci/wiadomosci/new-message

Po wejściu w link nie ma opisanego żadnego sposobu jak napisać do sprzedawcy który nie ma żadnych ofert.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie ma ofert to przez Alelgro się nie skontaktujesz ale poszukaj w jego ofertach czy nie ma danych kontaktowych, dawniej były, nie ma to pozostaje internet jeszcze.

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@LEW433 @kovek Przed chwilą sprawdziłam. To działa.

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@guga6-5 Wchodzisz w swoje centrum wiadomości, w okienku "napisz" wstawiasz nick sprzedającego i piszesz wiadomość.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak nie ma na allegro nic to nie da.

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@LEW433 Co znaczy nie ma? Nie sprzedaje, ale konta nie usunął.

oznacz moderatorów

guga6-5
#1 Nowicjusz#

bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi, właśnie problem jest taki, że nie mam okienka napisz - lub jestem na tyle głupi że go nie widzę, ale próbowałem już parę razy przeszukać stronę i nic

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@guga6-5 Wychodzi na to, że z tej formy komunikacji może korzystać sprzedający pisząc wiadomość do kupującego (w ramach trwającej - lub po - transakcji) i odwrotnie (kupujący może odpowiedzieć).
Innej możliwości - o czym nie wiedziałam - już nie ma (a jeszcze bodajże 2-3 lata temu była). 

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@guga6-5 @LEW433 @kovek ODSZCZEKUJĘ:
W ramach testu napisałam w podany przeze mnie sposób do dwóch niesprzedających użytkowników. Moje wiadomości trafiły (niestety, po chwili) jako odpowiedź do ostatniej wiadomości kierowanej do mnie przez sprzedającego.
Przepraszam wszystkich za wprowadzenie Was w błąd.
(Odbierzcie mi te niezasłużone wpunkciki 🤗)

oznacz moderatorów