anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kontakt z supportem allegro w weekendy

kamalik512
#7 Wielbiciel#

Hej wszystkim. 

Dzisiaj zorientowałem się że zostałem oszukany przez sprzedającego na dosyć sporą dla mnie kasę. Założyłem dyskusję z allegro ale mamy teraz weekend. Nie ukrywam że mocno się tym stresuję i ciężko będzie wytrzymać cały weekend bez odpowiedzi. Czy allegro odpowiada w takich wątkach w soboty, czy muszę się męczyć i oczekiwać do poniedziałku? 

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24

LEW433
#21 Demiurg#

@kamalik512 To prawda jaki @RED że blokują konta i żądają zdjęć i potwierdzenia posiadania tego co się sprzedaje, może za szybko się zadziało i nie zdążyli, pomoc jest od Allegro i należy otworzyć dyskusję i trochę cierpliwości (bo weekend).

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

Ciekawe czy ten sprzedający ma już zweryfikowane konto do wypłat.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@RED nie nabijam się tylko wiem jak działa allegro i dedukuję jak mysli taki oszust. Oszust ci odpowie że paczkę otwrłeś i wyjąłeś zawartość potem nakręciłeś odpakowanie cegły bo nagranie zrobileś ty lub twój znajomy a tak masz źródło nie do podważenia zewnetrzne z którym nie jesteś powiązany by w jakis sposób miało z tobą współpracować przejmujac zawartość paczki 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@kamalik512 1 rzecz się zapytam skoro szukałeś takiego przedmiotu to szczerze odpisz jaka jest prawdopodobna rynkowa cena za taki aparat użyty 12 razy by zrobić zdjęcie, powinieneś się orientować w cenach używek. Jest ona porównywalna z aukcyjną czy bardzo się różni? 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kamalik512 nie martw się, nie zostawimy Cię bez pomocy!
Sama kategoria nie może wpłynąć na otrzymany produkt, opis, zdjęcia, cena jasno wskazują, że przedmiotem sprzedaży jest aparat, nie jego rysunek.
Natomiast musimy poczekać na odpowiedź sprzedającego w dyskusji (ma na to 24h w dni robocze), dlatego jeśli do poniedziałku do 17:30 nie otrzymasz od sprzedającego odpowiedzi, poproś o pomoc pracownika Allegro w dyskusji. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów