Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam zablokowane konto allegro i nie moge dziecku kupić telefonu. Dlaczego mam zamykać to konto i otwierać nowe skoro mam Smart oszczędności na prawie 500 Złoty?! Jak wy niby wiecie czy ktoś ma jakieś długi jak ja długów nie mam?! Nie macie prawa i nikt nie ma komuś blokować konta Allegro. To są zakupy online i nie ma tutaj nic na raty, zawsze jest płacone wszystko obrazu. Prosze odblokować mi konto Allegro. Jakieś problemy psychiczne ktoś tu ma czy co? Jak mi ktoś zrobi długi by mnie okraść to zniknie naprawde i macie mi nie ruszać moich pieniędzy!!!!!!!
@Client:134241912 nic Ci nie da utworzenie nowego konta, bo zostanie również zablokowane😉 oni potrafią powiązać konta i dopóki nie załatwisz sprawy na koncie które było powodem blokady nic nie kupisz dziecku, oni mają taką specjalną ściankę
Odblokuj mi człowieku w tej chwili moje allegro!!!!!
Cześć @Client:134241912, sprawę blokady możesz wyjaśnić jedynie poprzez kontakt z naszym Działem Bezpieczeństwa tutaj.
@matt_rose no to dziś wkleiłeś nową informację, gratki😁, a @Client:134241912 napisał wyraźnie NOW !!!😉
@KOGIEL_T Niestety nie posiadam takiej możliwości, przykro mi 😞