anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bzdurna ankieta utrudnia przeglądanie Allegro

trajber
#9 Pomysłodawca

Przeglądam sobie Allegro, a tu co chwila wyskakuje taka niepotrzebna przeszkadzajka, wymyślona najwyraźniej przez korpomózg w depresji:

trudno.jpg

Niestety odpowiedzi "nie mogę poznać szczegółów oferty, bo mi co chwila ta >>genialna<< ankieta wskakuje" nie ma. Czy zaznaczenie tej odpowiedzi będzie dobrym wyjściem i czy jest nadzieja, że korpomózg domyśli się, co mi przeszkadza?

A tak w ogóle da się te przeszkadzajki wyłączyć? Szczególnie na tym forum, bo mam już dość natrętnych zachęt "oceń Allegro Gadane, napisz dlaczego jest takie świetne", bo "kto jest twoim idolem i dlaczego Lenin" już przerabialiśmy...

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @trajber, z informacji, które otrzymałem, jeśli usuniesz pliki cookies z Allegro Gadane oraz Allegro, a następnie je zaakceptujesz, ankieta nie powinna pojawiać się więcej niż raz na 30 dni.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor ⭐

@matt_rose  czy możecie ją usunąć raz na zawsze,żeby już nigdy się nie pojawiała 

oznacz moderatorów

trajber
#9 Pomysłodawca

Proszę poinformować swoje źródło, żeby się trochę wysiliło przy wymyślaniu bajek, bo moja przeglądarka czyści ciasteczka po każdym zamknięciu, a ja złośliwie za każdym razem klikam "zaakceptuj", jak jakaś strona ostrzega, że (wyłącznie z troski o mnie) chce mi jakieś słodkości wrzucić. A ankiety cały czas się pojawiają.

oznacz moderatorów