Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przeglądam sobie Allegro, a tu co chwila wyskakuje taka niepotrzebna przeszkadzajka, wymyślona najwyraźniej przez korpomózg w depresji:
Niestety odpowiedzi "nie mogę poznać szczegółów oferty, bo mi co chwila ta >>genialna<< ankieta wskakuje" nie ma. Czy zaznaczenie tej odpowiedzi będzie dobrym wyjściem i czy jest nadzieja, że korpomózg domyśli się, co mi przeszkadza?
A tak w ogóle da się te przeszkadzajki wyłączyć? Szczególnie na tym forum, bo mam już dość natrętnych zachęt "oceń Allegro Gadane, napisz dlaczego jest takie świetne", bo "kto jest twoim idolem i dlaczego Lenin" już przerabialiśmy...
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Cześć @trajber, z informacji, które otrzymałem, jeśli usuniesz pliki cookies z Allegro Gadane oraz Allegro, a następnie je zaakceptujesz, ankieta nie powinna pojawiać się więcej niż raz na 30 dni.
@matt_rose czy możecie ją usunąć raz na zawsze,żeby już nigdy się nie pojawiała
Proszę poinformować swoje źródło, żeby się trochę wysiliło przy wymyślaniu bajek, bo moja przeglądarka czyści ciasteczka po każdym zamknięciu, a ja złośliwie za każdym razem klikam "zaakceptuj", jak jakaś strona ostrzega, że (wyłącznie z troski o mnie) chce mi jakieś słodkości wrzucić. A ankiety cały czas się pojawiają.