Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, po 2 zakupach serwis allegro zablokowal mi konto i kaze sie zweryfikowac. Jaki dokument moge uzyc, paszport mozna? I gdzie to sie weryfikuje, poniewaz klikam z maila na wyraz "odnosnik" ale to mnie przenosi tutaj (zalaczone zdjecie) i nie wiem gdzie mam pojsc by moc wyslac dokumenty. (Odwolanie do Artkulu 2.12)

Nie uzywam smarta, tamten post ma odwolanie do artykulu 2.10, ja mam odwolanie do artykulu 2.12. Klopotem jest, ze nie wiem za cholere jak dojsc do miejsca w ktorym te dane moge wpisac, poniewaz odnosnik zawarty w mailu przenosi mnie w zupelnie inne miejsce (ogolny kontakt) a z tego miejsca nie moge znalezc gdzie mozna takie dane wyslac.
@Client:127716546 kliknij proszę w pole "kupujący", a następnie napisz zgłoszenie o odblokowanie konta.
Witam, czy masz na mysli pole "Kupuję"? Jesli tak, to mam napisac o zgloszenie o odblokowanie konta, jak to dokladnie sie pisze? Mail kazal mi podac dokument ktory potwierdzi moja tozsamosc. Wyslalem dzisiaj wczesniej juz maila z uzyciem tego pola ktory brzmial nastepujaco: "Witam dostałem maila o zweryfikowanie tożsamości. Jednak nie wiem gdzie to się robi poonieważ gdy naciskam na przycisk zeby ja sprawdzic, on mnie przekierowuje tutaj." Do tej pory brak odpowiedzi na tego maila. Mam wyslac ponownie wiadomosc uzywajac tego pola wpisujac "zgłoszenie o odblokowanie konta."? Przepraszam, ale do konca do dla mnie nie jest jasne co mam zrobic.
Ale jak długo czekasz za odpowiedzią?
tu czas się liczy nie w godzinach czy dniach a w tygodniach…
Narazie okolo godziny. Moge czekac, tylko chodzi mi o to zebym wyslal poprawnie wiadomosc, zeby potem nie bylo klopotow.
@Client:127716546 Twoja wiadomość już do nas dotarła, więc nie musisz nic więcej robić poza poczekaniem na odpowiedź na tego maila.
Rozumiem, czyli w skrócie odpowiedz mailowa na ta wiadomosc wysle mi linka do wypelnienia formularza w ktorym bede mogl umiejscowic moje dokumenty tozsamosci?
@Client:127716546 Nie, nasza odpowiedź będzie miała formę zwykłego maila, do którego będziesz mógł dołączyć wymagane dokumenty w formie załącznika.
Czyli proces weryfikacji tozsamosci odbywa sie droga mailowa?
@Client:127716546 tak, wszystkie instrukcje i informacje otrzymasz od nas drogą mailową w odpowiedzi na to zgłoszenie.
Kupujący mają się weryfikować?
wysyłać paszporty?
Świat się kończy
@Monika__L Świat jeszcze trochę będzie istniał, więc możesz być spokojna, ale tak, w tym przypadku konieczna jest weryfikacja kupującego.
No jak tak będziecie robić to wasz skarb w postaci kupujących odpłynie w sina dal
@Monika__L będziemy robić wszystko żeby kupujący nie płynęli daleko, a raczej pozostali na swoim miejscu, ale w tym konkretnym przypadku konieczne jest potwierdzenie tożsamości autora wątku.