Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedający nie słusznie zamknął dyskusję. Motywując że reklamacja z rękojmi nie obejmowała zakupu w 2022r. Jest to nie prawda. Bardzo proszę o pomoc.
Sprzedający nie zamyka dyskusji, tylko Allegro jak mija 30dni, ale przez 2022rokiem w drugim roku na tobie spoczywało udowodnienie wady, więc w zasadzie nie do udowodnienia.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ ok ale sprzedawca zgadził się na wymianę produktu. Moje wiadomości ze sprzedawcą trwały od września na wiadomościach, a 25 października otworzyłam Dyskusje
@Client:105687506 Proszę, wskaż numer zamówienia, którego dotyczy dyskusja.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ nr. zamówienia 0ac87880-5aa4-11ed-aeb0-29b71a4de8af
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Sprzedawca prowadził ze mną dyskusję od 25 października, wyraził zgodę na wymianę produktu i nagle po kilku wymienionych dyskusjach , gdy odpowiedźiałam że nie mam dostępu do wydruku etykiety, stwierdził że reklamacji rękojmi nie było w 2022r.( A reklamacja rękojmi weszła w 2021r.). Nie uznaje reklamacji . Wiadomość o wadze produktu do sprzedawcy pierwszy raz wysłana została we wrześniu, a zakup był 2 listopada 2022, nie uznanie reklamacji nastąpiło 6 listopada czyli przeciąganie w czasie
Byla tylko w innej formie, ale pewnie ktoś go doinformował.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ tak czy inaczej będę dochodzić prawdy
Tak, masz dowody na to że się zgodził, poproś o ponowne otwarcie dyskusji, otworzą.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Mam dowody na zgodę i w tym układzie proszę o ponowne otwarcie dyskusji