Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie dawno zablokowali mi konto choć jestem tylko osoba kupujaca nic nie zrobiłam nie tak jedyną rzeczą ze zmieniłam tel i zrobiłam aplikacje na nowym tel w e-mailu nie można uzyskać żadnej odp w ostatniej wiadomość poproszono mnie o zdj dowodu osobistego z zamazanymi danymi które nie wylalam czy ktoś miał coś podobnego
@Client:82195303, widzę, że prowadzisz z nami korespondencję mailową w tej sprawie. W każdej z wiadomości, które do nas napisałaś, poproszono Cię o podjęcie kolejnych kroków, które pozwolą zweryfikować Twoją tożsamość. Zachęcam Cię do zachowania ciągłości korespondencji - pozwoli to szybciej wyjaśnić tę sytuację.
Prowadzę korespondencje od kilku i mówiąc szczerze dużo osób mnie przeszczega od wysyłania takich zdj nie jestem przekonana do czegoś takiego ale jednocześnie nie chce utracić tutaj konta
@Client:82195303 Tam raczej nie wszystko musi być widoczne, możesz cześć danych zamazać.
@Client:82195303, dane takie jak: fotografia, numer dowodu czy pesel mogą zostać zakryte lub zamazane. Po potwierdzeniu danych fotografie zostaną niezwłocznie usunięte z naszej bazy danych.
Tak wiele osób miało coś podobnego jeśli chcesz odblokowania konta musisz wysłać to zdj
@Client:82195303 Zmieniając ważne dane identyfikacyjne osobę mogą blokować aby zweryfikować czy nie doszło do włamania na konto i ktoś nie usiłuje zmienić dane. Więc nalezy postepować zgodnie z wytycznymi w mejlu aby mogli zweryfikować czy właściciel dokonał zmian i odblokują jak się potwierdzi, ze to właściciel.