anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Konto zawieszone

Client:116478649
#7 Wielbiciel

Dostalam takiego maila

Dzień dobry,

informujemy, że zawiesiliśmy Twoje konto, ponieważ uczestniczyłeś w transakcji Allegro w celu zaszkodzenia Sprzedającemu.

Nie wiem o co chodzi Konto od ponad roku zero problemów jestem zwyklym kupującym. Nie sprzedaję. 

allegro smart aktywne oplacone. Na konce bankowym wszystko gra. Zglosilam  Co dalej.

Transakcja 29 10 ok jak zwykle

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Client:35386082
#16 Inspirator

Kupiłaś, zwróciłaś i wystawiłaś negatywa?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Nie bylam zadowolona z zakupu ale bez wulgaryzmów itp Wskazalam plusy

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:116478649  przykro mi kochana, ale konta kupującej nie można zawiesić, bo byłaś nie zadowolona, na 100% byłaś niezadowolona kilkukrotnie i to bez powodu😉 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Pierwszy raz mam cos takego, co teraz

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:116478649  no i teraz musisz się wyspowiadać  

oznacz moderatorów

Client:35386082
#16 Inspirator

No to już wiesz dlaczego zawieszono Ci konto. Allegro (lub sprzedawca i Allegro) uznało, że kupiłaś tylko po to, żeby wystawić negatywa. Teraz musisz się z tego wytłumaczyć, bo inaczej nie odblokują Ci konta. Jeżeli założysz następne, to też Ci zablokują jako powiązane konto.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:116478649 blokadę konta można wyjaśnić jedynie poprzez wiadomości mailowe z działem, który ją nałożył. Widzę, że wysłałaś dziś dwa zgłoszenia mailowe. Zaczekaj proszę na odpowiedź od naszego działu bezpieczeństwa i nie powielaj zgłoszeń, ponieważ nie przyśpieszy to rozwiązania Twojego zgłoszenia. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów