Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostalam takiego maila
Dzień dobry,
informujemy, że zawiesiliśmy Twoje konto, ponieważ uczestniczyłeś w transakcji Allegro w celu zaszkodzenia Sprzedającemu.
Nie wiem o co chodzi Konto od ponad roku zero problemów jestem zwyklym kupującym. Nie sprzedaję.
allegro smart aktywne oplacone. Na konce bankowym wszystko gra. Zglosilam Co dalej.
Transakcja 29 10 ok jak zwykle
Kupiłaś, zwróciłaś i wystawiłaś negatywa?
Nie bylam zadowolona z zakupu ale bez wulgaryzmów itp Wskazalam plusy
@Client:116478649 przykro mi kochana, ale konta kupującej nie można zawiesić, bo byłaś nie zadowolona, na 100% byłaś niezadowolona kilkukrotnie i to bez powodu😉
Pierwszy raz mam cos takego, co teraz
@Client:116478649 no i teraz musisz się wyspowiadać
No to już wiesz dlaczego zawieszono Ci konto. Allegro (lub sprzedawca i Allegro) uznało, że kupiłaś tylko po to, żeby wystawić negatywa. Teraz musisz się z tego wytłumaczyć, bo inaczej nie odblokują Ci konta. Jeżeli założysz następne, to też Ci zablokują jako powiązane konto.
@Client:116478649 blokadę konta można wyjaśnić jedynie poprzez wiadomości mailowe z działem, który ją nałożył. Widzę, że wysłałaś dziś dwa zgłoszenia mailowe. Zaczekaj proszę na odpowiedź od naszego działu bezpieczeństwa i nie powielaj zgłoszeń, ponieważ nie przyśpieszy to rozwiązania Twojego zgłoszenia.