Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Od kilku dni na Allegro Lokalnie spotykam się z pewnym problemem, przez który nie mogę zarobić. Ktoś notorycznie zamyka moje aukcje wykupując wszystkie przedmioty bez płacenia. Przeniosłem się na Allegro z Allegro Lokalnie, ponieważ tam istnieje możliwość automatycznego wznowienia aukcji z początkową liczbą przedmiotów. Niestety, Allegro nabiło mi 3800 zł prowizji (w ciągu tygodnia wszystko wróciło do normy, sprawę rozwiązaliśmy). Wróciłem ostatnio na Allegro Lokalnie, a moja nowa aukcja została zamknięta zaraz po uruchomienia. Następna też (z innego konta). Proszę o pomoc Państwa użytkowników forum oraz administrację Allegro
Z góry dziękuję
@GameSell_Sklep użytkownicy raczej nie mają jak pomóc, pisz w tej sprawie bezpośrednio do allegro poprzez formularz kontaktowy. Może uda się zablokować delikwenta.
Konkurencja , albo ktoś sobie głupią zabawę robi.
miałem to samo , jakiś pajac ciągle licytował i dawał tak wysokie ceny że zaburzał normalną licytacje , u mnie pomogło napisane do allegro podanie znanych mi nicków , co się okazało koleś miał 12 kont 🙂 Allegro wszystko zblokowało i się skończyło , może u Ciebie będzie tak samo.
Pozdrawiam
Niestety już było kilka poblokowane, ale zrobili nowe.
@GameSell_Sklep zgłosiłeś nam to sprawę przez formularz? Jeśli nie, to napisz tu.