Otóż sprawa wygląda tak, jestem biedny, chciałem pograć w Baldura a mam za słaby sprzęt więc chciałem grać przez GeForce now, kupiłem dostęp do konta tutaj przez Allegro zabulilem 90+ Zeta za konto Steam włącznie z instrukcją żeby pozmieniać wszystko tak też uczyniłem, mimo tego ciągle ktoś tam próbował coś zmieniać, a teraz dostęp został utracony, ktoś na tym koncie gra w inne gry i podejrzewam że sprzedawca to po prostu [edycja]który sprzedaje to samo konto wielu osobom, zgłosiłem reklamacje ale chciałbym naglosnic sprawę bo nie odpuszczę, albo dostęp do konta albo hajs spowrotem bo to jest po prostu kradzież
@Client:49478106 widzę, że założyłeś już dyskusję z tym sprzedającym, poczekaj proszę na jego odpowiedź i decyzję po 24h możesz poprosić o naszą pomoc w dyskusji.
Polecam też zmianę tonu wypowiedzi, bo obrażając drugą stronę, raczej ciężko się dogadać i wyjaśnić problem. Rozumiem, ze masz swoje podejrzenia, ale pozwól odnieść się do zgłoszenia sprzedającemu bez obrażania.
@Client:49478106 Na Steam nie da się kupić konta, zabronione regulaminem. Na Allegro są sprzedawane dostępy do konta sprzedającego, a ile on tych dostępów sprzeda to już jego sprawa. Konto zawsze jest współdzielone z innymi.
Nie domagaj się dostępu do konta tylko dla siebie, bo to nierealne. Domagaj się zwrotu wpłaty tak jak radzi moderatorka Monika. Musisz tylko wykazać że to co dostałeś jest niezgodne z tym co obiecano w ofercie.
Na przyszłość załóż sobie własne konto na Steam, tam często są promocje i wiele starszych gier można kupić za grosze. Wystarczy być cierpliwym i zaglądać czasami.