anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ktoś korzysta z kupionego przez mnie konta

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:49478106
#1 Nowicjusz

Otóż sprawa wygląda tak, jestem biedny, chciałem pograć w Baldura a mam za słaby sprzęt więc chciałem grać przez GeForce now, kupiłem dostęp do konta tutaj przez Allegro zabulilem 90+ Zeta za konto Steam włącznie z instrukcją żeby pozmieniać wszystko tak też uczyniłem, mimo tego ciągle ktoś tam próbował coś zmieniać, a teraz dostęp został utracony, ktoś na tym koncie gra w inne gry i podejrzewam że sprzedawca to po prostu [edycja]który sprzedaje to samo konto wielu osobom, zgłosiłem reklamacje ale chciałbym naglosnic sprawę bo nie odpuszczę, albo dostęp do konta albo hajs spowrotem bo to jest po prostu kradzież 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:49478106 widzę, że założyłeś już dyskusję z tym sprzedającym, poczekaj proszę na jego odpowiedź i decyzję po 24h możesz poprosić o naszą pomoc w dyskusji. 
Polecam też zmianę tonu wypowiedzi, bo obrażając drugą stronę, raczej ciężko się dogadać i wyjaśnić problem. Rozumiem, ze masz swoje podejrzenia, ale pozwól odnieść się do zgłoszenia sprzedającemu bez obrażania. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:49478106  Na Steam nie da się kupić konta,  zabronione regulaminem.  Na Allegro są sprzedawane dostępy  do konta sprzedającego, a ile on tych dostępów sprzeda  to już jego sprawa. Konto zawsze jest współdzielone z innymi.

Nie domagaj się dostępu do konta tylko dla siebie,  bo to nierealne. Domagaj się zwrotu wpłaty  tak jak radzi moderatorka Monika.  Musisz tylko wykazać że to co dostałeś jest niezgodne z tym co  obiecano w ofercie.

Na przyszłość załóż  sobie własne konto na Steam,  tam często są promocje i wiele starszych gier można kupić za grosze.  Wystarczy być cierpliwym i zaglądać czasami.

oznacz moderatorów