Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moja sytuacja wygląda tak, że ktoś zrobił mi zakup na moim koncie allegro. Dostęp mam tylko ja. Allegro sprawdzało że nie było włamania. Telefon miałam w kieszeni o tej godzinie. O 8.09 robie na produkcji. Nie mogę sobie tak wyciągać telefonu kiedy chce. Dodatkowo ktoś zrobił płatność przez allegro pay. Normalnie kod allegro pay to kilka cyfr, a ten kod z nieuprawnionej transakcji który przyszedł mi na telefon miał cyfry a pod spodem kod literowy więc wyglądał inaczej. Dołączam zdjęcia screena przykładowego kodu prawidłowego i tego z 9 sierpnia z 8:09.
tu kod z dziwnej transakcji
@Szynszyla_2012 czy dotyczy to zamówienia nr cc8c1850-5615-11ef-b70c-a9d01de46564?
Podany w tym zamówieniu adres jest taki sam jak innych zamówień na Twoim koncie, masz też włączone dwuskładnikowe logowanie do konta, więc jest ono bezpieczne.
Sam literowy kod otrzymany w wiadomości e-mail, nie wzburza podejrzeń, to token autoryzacji i zdarza się, że jest przekazywany w wiadomościach e-mail. Czy na pewno do konta nie miał dostępu ktoś innego, kto przez pomyłkę mógł złożyć to zamówienie?
Dwustopniowe logowanie włączyłam po tej sytuacji. Bo nie miałam go wcześniej.