anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kto przetrzymuje moje środdki zwrotu ?

kedolw_12
#8 Zapaleniec#

Sprzedający mi odpisuje że dokonał zwrot środków gdyż nie posiada towaru i prosi mnie o wyjaśnienie z allegro ,a allegro mnie informuje że prosi sprzedającego o dokonanie zwrotu. Błędne koło . 

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kedolw_12 Podaj numer zamówenia, o któe chodzi.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

kedolw_12
#8 Zapaleniec#

Nr zamówienia   16923260-2cd9-11ef-8f32-2d9bfb0a3a0b

oznacz moderatorów

kedolw_12
#8 Zapaleniec#

Oferta z dnia zakupu 28 cze 2024, 12:52

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@kedolw_12 Mail od Allegro o zwrocie był?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

gdzie by nie zajrzał tam Lef ,na pustni - Lef , za oknem - Lef , na drzewie -Lef , w każdym wątku - Lef ......😱....boję się otworzyć lodówkę 😦

oznacz moderatorów

kedolw_12
#8 Zapaleniec#

Gdyby był to bym tu nie pisał

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kedolw_12 Zwrot do tego zamówienia został zlecony w czerwcu. Spawdź wpływy na konto, z którego płaciłeś, od 26 czerwca do teraz.

Natalia
   Moderatorka

oznacz moderatorów

kedolw_12
#8 Zapaleniec#

Dziękuje za szybką odpowiedź , ale to jest zwrot z innego nr kupna i od innego sprzedającego . Pani moderatorko to przewidziałem że allegro tak będzie się tłumaczyć .
Porobiłem zrzuty stron , fotki , itd. Tym razem się zabezpieczyłem. Jeśli sprawa nie zostanie wyjaśniona do  poniedziałku tj. 15,07.2024    to wszystko opublikuję ale gdzie indziej.Bardzo proszę o dokładne sprawdzenie i pozytywne załatwienie mojej prośby .  Pozdrawiam .

Z wyrazami szacunku

oznacz moderatorów

kedolw_12
#8 Zapaleniec#

To był zwrot od sprzedającego zhangruyi z dnia 17 cze 2024, 20:41 Numer zamówienia
16923260-2cd9-11ef-8f32-2d9bfb0a3a0b

Przepraszam ale nie mam czasu na pisanie .Liczę na panią Natalie że sprawa zostanie wyjaśniona .Jeśli jest to możliwe to proszę o powiadomienie na meila.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kedolw_12 Drugi raz podał Pan ten sam numer zamówienia. Do tego zamówienia zwrot został zlecony, jak pisałam wyżej.

Którego zamówienia dotyczy problem braku zwrotu?

Natalia
   Moderatorka

oznacz moderatorów

kedolw_12
#8 Zapaleniec#

Przepraszam .Faktycznie moja pomyłka z numerem ale data się zgadza .Teraz po sprawdzeniu jeszcze raz podaję nr aukcji które dotyczy problem .

49440880-353c-11ef-a202-05cb1b8c2349

oznacz moderatorów

kedolw_12
#8 Zapaleniec#

Chodzi o zwrot

Jak pisałem wyżej zwrot był od innego sprzedającego z inną datą i ta sprawa została szybko wyjaśniona i zakończona .Skoro nie kupiłem u tamtego sprzedającego zamówiłem ponownie  ale już u innego sprzedawcy

oznacz moderatorów

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@kedolw_12 niestety do zamówienia nr 49440880-353c-11ef-a202-05cb1b8c2349 nie widzę zwrotu w naszym systemie. Może sprzedający zwrócił Ci wpłatę bezpośrednio na konto? Zachęcam do kontynuowania rozmowy w dyskusji. Możesz też skorzystać z opcji w dyskusji “poproś o pomoc Allegro”. Wówczas stanowisko w tej sprawie zajmie nasz doradca, a dostęp do dyskusji ma też przecież sprzedający.

Paula
   Moderatorka

oznacz moderatorów

kedolw_12
#8 Zapaleniec#

Prosiłem już o pomoc allegro ,to z allegro odesłało mi jego wiadomość że On mnie prosi abym potwierdził że sprawa została załatwiona . To są chyba jakieś kpiny.Sprawa nadal pozostaje nie wyjaśniona .  Już zaczynam myśleć że to moja wina iż zamówiłem towar na allegro zapłaciłem za towar i wysyłkę a teraz nie wiadomo do kogo się zwrócić

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@kedolw_12 to napisz w dyskusji, że żadnego zwrotu pieniędzy nie było. Może miał za małą kwotę na AF i zwrot się nie powiódł.

oznacz moderatorów

kedolw_12
#8 Zapaleniec#

Już pisałem i to niejeden raz .Ja myślałem że na serwerach allegro wszystko mają , ale po tym zamieszaniu to myślę że mają ale jeden wielki Bałagan .Czy to tak trudno sprawdzić po dacie ,numerze zamówienia , czy po nicku sprzedającego abym uzyskał jakąś konkretną odpowiedź ? Chińczycy  wystawiają oferty przedmiotów których nie posiadają  i stąd to zamieszanie .

Dzięki za  włączenie do dyskusji .

oznacz moderatorów

kedolw_12
#8 Zapaleniec#

Jeszcze nie dostałem powiadomienia z allegro o zwrocie , ale  zwrot  w końcu znalazł się  na moim koncie .

oznacz moderatorów