anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupilem ale nic nie dostalem

bizuteria-na-juz
#7 Wielbiciel#

Dzien dobry, kupilem wczoraj karte podarunkową (kod ktory sie dostaje na maila) , sprzedający napisal mi dopiero na drugi dzien że przeprasza za spoznienie i dzisiaj mi wysle, po 2/3 godzinach oferta zniknęła a niby miał tego 99, juz nie odpisuje a pieniędzy juz nie ma. Gdzie czat online z supportem? 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@bizuteria-na-juz sugeruję, abyś założył dyskusję. Zrobisz to z poziomu tej zakładki za pomocą przycisku "zgłoś problem z zakupem". Po 24 godzinach będziesz mógł poprosić o pomoc doradcę, który Ci pomoże w porozumieniu ze sprzedawcą. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@bizuteria-na-juz Zakładasz dyskusję tam sprzedajacy ma 24godz na odpowiedź: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów

bizuteria-na-juz
#7 Wielbiciel#

Tak zrobilem to, ale widze ze ten proceder na allegro idzie mocno, dodano podobną oferte dzisiaj z innego konta o podobnym koncie, imie inne i login o imieniu innym, ludzie przez 2 dni kupują a tamci usuwają wszystkie oferty i robią nowe konto. I tak codziennie, pisalem juz z pomocą allegro i czy cos im sie uda to zobaczymy. Mam poczekac jeszcze a potem niby podejmą jakieś kroki. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak nie dostaniesz towaru to Allegro da Ci możliwość złożenia wniosku o rekompensatę, ale najpierw dyskusja.

oznacz moderatorów