Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry zakupiłem lustro w dniu 20 lutego , wcześniej jak te lustro chciałem zakupić 15 lutego nie mogłem bo nie miałem jak się okazało tyle pieniędzy na koncie i prosiłem żeby sprzedający wystawił drugi raz lustro na sprzedaż . Lustro odebrałem wczoraj gdzieś po godz . 18 00 Lustro było bardzo ładnie zapakowane oraz nie było żadnych widocznych uszkodzeń na paczce . Po odpakowaniu okazało się się że rama lustra jest pęknięta po prawej stronie przyjmując że mam lustro siebie na przeciw po prawej mojej stronie a lustra po lewej stronie . Ogólnie lustro jest dość ładne ale te pęknięcie te lustro szpeci . W opisie nie było wspomniane że lustro ma pękniętą ramę oraz na fotkach nie było widać żadnego pęknięcia. Co mam zrobić ? zgłosiłem dyskusje z kupującym @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:103162646 Czekać na odpowiedź sprzedającego. Jak coś będzie dalej nie tak to poprosisz o pomoc Allegro. A może trzeba było najpierw zadzwonić do sprzedawcy ?
Tak to zrobię ale jeszcze troszkę poczekam na wypowiedzieć sprzedającego
@Client:103162646 Cześć. Widzę, że założyłeś Dyskusję i obie strony chcą dojść do porozumienia. Sprzedający jednak potrzebuje zdjęć, na których będzie widoczne pęknięcie. Prześlij proszę zdjęcia w trwającej Dyskusji.
Dziękuję wszystkim za pomoc na Allegro Gadane
Witam jeszcze raz już jakiś czas temu wysłałem 3 fotki tam gdzie jest pęknięcie dość dobrze widoczne .
Aby złagodzić Twój problem ja też wkleję tu fotkę .