Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zapłaciłam blikiem , płatność się powiodła ,ale nie mam żadnej informacji na moim koncie Allegro , mało tego transakcja zniknęła ze strony banku 🤦:płeć_żeńska:,a jeszcze dzisiaj była ,a pieniądze zostały ściągnięte z konta, sprzedającego nie „widzę”i nie pamiętam nazwy 🤦:płeć_żeńska:Tylko przedmiot i kwotę oraz opłatę za przesyłkę do paczkomatu. Pomocy 🙏
@hidalgo1 Na zwykłym allegro patrzyłaś tu? https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
A na lokalnie powinno być tu. https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione
Jeżeli nigdzie nie ma to pisz tutaj https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc przez formularz kontaktowy
Jest ! Z informacja ,że płatność zakończona 😊czyli wszystko jest ok?
@hidalgo1 I gdzie to znalazłaś?🤕
Na lokalnie była taka informacja 😊tak jak sugerowałeś 😘dla mnie to nowe Allegro to enigma 😱ale stara jestem więc mogę nie ogarniać , mam tylko nadzieje, że dzięki Twoim wskazówkom wszystko zakończy się pomyślnie.
Nie masz informacji na poczcie i/lub w zakładce "kupione"?
O to chodzi ,że nie mam nic 😔wszystko wcięło tzn była transakcja na stronie banku ze zapłacone Allegro ,ale po kilku godzinach nie ma śladu po tej transakcji ,a od początku zero informacji na mojej stronie Allegro , mało tego , nie ma śladu i informacji o sprzedającym i nie mogę go namierzyć a miał kilka przedmiotów do sprzedania w ofercie ,mojej już nie ma ,ale nie wiem ile było sztuk bo mnie to nie interesowało ,ponieważ po otrzymaniu informacji ,że wyśle do paczkomatu dokonałam zakupu i uiściłam zapłatę .
@hidalgo1 Tak z ciekawości - w jakiej kwocie była ta zapłata?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Może nie majątek ,ale 213 zł ...na ulicy nie leży .
@hidalgo1 jak otrzymałaś informację o tym, że wyśle do paczkomatu, przez telefon czy mailem?
Zadałam pytanie, czy jest taka możliwość i otrzymałam odp ze umieściła to na swojej stronie i się pojawiła ta forma dostarczenia przesyłki bo wcześniej tylko był kurier
Problem jest taki też , że zmieniłam numer telefonu i zapomniałam hasła na tą właśnie pocztę 🤦:płeć_żeńska:Próbuje uzyskać dostęp ,ale to też trwa ... podejrzewam ,że tam musi być jakaś informacja . Dostałam , też informację od kogoś z Allegro i spr w zakładce i zalazłam przedmiot i sprzedającego z informacja , że „zapłacono” więc chyba wszystko jest ok?🤔
Dziękuję wszystkim za szybka reakcje i pomoc w rozwiązaniu mojego problemu ,a w szczególności pułkownik 66
@pulkownik66 zostałeś bohaterem wieczoru🥇gratulacje🙂
@konto zamknięte Może jakiś awans dadzą
@konto zamknięte @mwmonety Jak najbardziej i w zupełności wystarczy mi taka forma podziękowania, a nie- nic nieznacząca dla mnie fajka na zielono. To jest takie prawdziwe i doceniam to.
A co mi da jakiś awans? Czy to że mogę sobie wstawić żabę, albo bałwanka jako avatara.😂
@pulkownik66 Dla nas i tak jesteś generałem
@mwmonety tak jak już kiedyś wspominałem- przez wrodzoną skromność nie zaprzeczam. No ale weźcie- bo w końcu mnie przesłodzicie🤣
@pulkownik66 Odmeldowuje się.
@pulkownik66 słodziak🤣🤣🤣🤣🤣