Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich i prosiłbym o pomoc bądź radę, zakupiłem przedmiot i odraz lub dokonałem wpłaty blikiem (1050zl) po godzinie od sprzedającego a właściwie od ich sklepu dostałem telefon telefon z informacją że niestety przedmiot został zakupiony stacjonarnie, ale nie został usunięty z aukcji na allegro. Pan twierdzi że kliknął zwróć pieniądze czy coś w tym stylu, jednak pieniędzy nie ma na koncie, nie wiem może dojdą jutro, ale jestem bardzo zaniepokojony ta sytuacja, czy ktoś może doradzić co zrobić w zaistniałej sytuacji. Konto wydaje się ok dużo pozytywnych komentarzy . Bardzo proszę o pomoc
@Client:101614298 zdarza się, jak sprzedawca zleca zwrot otrzymasz maila od allegro i kasa przyjdzie pewnie jutro, to tak od razu nie działa jak przy zapłacie za zakupy 😄
Kasa wróci w 2 do 3 dni roboczych na konto z którego była wpłata jak chcesz mieć pewność niech ci wyślą identyfikator zwrotu przez allegro wtedy masz pewność że zwrot zlecili
@Client:101614298 Cześć. 🙂 Sprzedający zlecił zwrot dzisiaj. Środki zaksięgują się na koncie, z którego opłaciłeś zamówienie, w ciągu 3 dni roboczych. 🙂
@ko_alka może w końcu coś zróbcie z takimi sprzedającymi którzy tylko marnują czas kupującym.
Jak kliknął zwrot to wrócą z pewnością, po zwrocie allegro wysyła maila i w 3dni masz je na koncie.
Dziękuję za pomoc i odpowiedź 🙂
Dziękuję za pomoc , teraz będę spał spokojnie . Pozdrawiam serdecznie