anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupno paysafecard - blokada konta

peuelute
#7 Wielbiciel#

Miał ktoś tak że przy próbie kupna kart paysafecard konto zostało zablokowane?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

LEW433
#21 Demiurg#

A od kogo chciałeś kupić te karty?

oznacz moderatorów

peuelute
#7 Wielbiciel#

Jakiekolwiek sprzedawce bym nie wybrał, komunikat że konto zablokowane 

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#
oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

Prawdopodobnie masz zablokowane konto niezależnie od tego co kupujesz 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@peuelute skontaktuj się z nami przez formularz. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

peuelute
#7 Wielbiciel#

Skontaktowałem, zero odzewu 🙂 Minęło 24h

oznacz moderatorów

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@peuelute nasi doradcy odpowiadają na zgłoszenia w kolejności ich otrzymania. Wierzę, że wkrótce otrzymasz odpowiedź od naszego supportu.

Paula
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

peuelute
#7 Wielbiciel#

W pierwszej chwili, odpowiedź dostałem po godzinie, teraz z dwóch stron zero odzewu

oznacz moderatorów

peuelute
#7 Wielbiciel#

Ba, zgłosiłem dwa dni temu, że przy próbie kupna paysafecard wyskakuje błąd - dostałem odpowiedź:

"
Dzień dobry,

dziękuję za wiadomość.

Bardzo dobrze, że Pan do mnie napisał - już wyjaśniam.

Nałożyliśmy ograniczenia ze względów bezpieczeństwa. Właśnie przekazałam zgłoszenie do zespołu, który zdejmie ograniczenie z Pana konta, dzięki czemu będzie mógł Pan bez przeszkód kupować. Proszę się nie martwić - najczęściej zajmuje to nie dłużej niż godzinę.

Jeżeli chciałby Pan zapoznać się z powodem tego działania, to zrobiliśmy to na podstawie artykułu 2.12. b. Regulaminu Allegro. Aby nie musiał Pan szukać, podaję poniżej link do regulaminu:

Mam nadzieję, że podobny problem nie wystąpi w przyszłości. Gdyby miał Pan do mnie dodatkowe pytania, proszę o kontakt.
"

Po czym, dosłownie po 3 minutach dostałem kolejnego maila
"

Dzień dobry,

informujemy, że zawiesiliśmy Twoje konto z powodu naruszenia obowiązujących w Allegro zasad.

Wszystkie wystawione przedmioty na Twoim koncie zostały automatycznie usunięte, a aktualne oferty kupna na przedmioty innych Użytkowników anulowane.

Ten e-mail został wysłany automatycznie przez serwis Allegro. W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt z Administratorami Allegro za pomocą odnośnika do formularza kontaktowego: 
"

I od tego momentu zero odzewu. Miało być wyjaśnienie sytuacji i "odblokowanie" chwilowo zablokowanego konta a zostało zawieszone ot tak i zerwany kontakt

No wspaniale

oznacz moderatorów

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@peuelute nie zostawiamy naszych klientów bez pomocy. Na pewno otrzymasz kompleksowe wyjaśnienia dotyczące podjętej decyzji. Priorytetem jest dla nas zawsze bezpieczeństwo transakcji.

Paula
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów