Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcialam kupic baterie lazienkowa i zaplacic kuponem, niestety przy platnosci brak jest takiej możliwości, nie ma tej opcji. W jaki sposób mogę wykonać płatność kuponem, od czego zależy dostępność tej opcji?
@madaleine_100 Jaki rodzaj płatności wybrałaś?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Chcialam wybrac opcje "plac mniej" ale jest niedostepna...
@madaleine_100 Klikasz Kup teraz, na następnej stronie wybierasz płatność z góry przez Allegro Finanse i na samym dole masz sekcję Płać mniej, tam wpisujesz wszelkie kody, kupony. Jeśli to nie pomoże, wyczyść, zmień przeglądarkę.
No niestety, brak na stronie opcji "plac mniej". Dodam, ze przy innych produktach jest widoczna..
@madaleine_100, dodam, że zrealizujesz kupon jedynie płacąc z góry przez Allegro Finanse. Mogłabym Cię prosić o sprawdzenie kroków podanych przez @xyz96? Czy Twój problem nadal występuje?
Tal, problem nadal wystepuje. Na dole strony sa wzzystkie opcje platnosci poza "plac mniej" i okienkiem do wpisywania kodu.
Dodam, ze kilkakrotnie juz kupowalam z uzyciem kodu i nigdy nie bylo problemu. Przy innych produktach i aukcjach ta opcja jest widoczna.
Dzisiaj sprawdzam tez na innej przegladarce i innym komputerze i problem jest nadal.
@madaleine_100, rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Czy mogę Cię prosić o numer oferty, której nie możesz opłacić kuponem?
10096185674
@madaleine_100, dziękuję. Poprosiłam odpowiedni zespół o weryfikację. Postaram się jak najszybciej wrócić z odpowiedzią.
@mr_oma Ja już zweryfikowałem, przed chwilą - u mnie wygląda to tak samo, jak u @madaleine_100
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@madaleine_100, aby pojawiła się opcja "płać mniej", musisz najpierw wybrać metodę płatności. Czy na pewno zrobiłaś to na samym początku?
To jest chory system!!!!!!!!!!
Robę zakupy w necie od lat i nigdzie nie tracę czasu na na takie przeszkody.
witam;
mam ten sam problem z platnoscia kuponem.A najlepsze jest to,ze placilem kilka dnie temu kuponem z benefit i chcialem kupic ponownie ten sam towar.Na probe kupilem kilka innych rzeczy aby wykorzystac wygenerowany juz kupon i nigdzie nie ma opcji plac mniej...rozwalil mnie sysytem bo za wszystkie zakupy musialem zaplacic przelewem z konta .Przepraszam za brak polskich znaczkow ale pisze z urzadzenia gdzie nie ma j.polskiego.